Oldal frissítése

Gorenje DNE83/BGLNCZ

5 1 értékelés
180 490 Ft

Gorenje DNE83/BGLNCZ

Kevés hely van otthonodban, emiatt nincs elég hely a ruhaszárítónak? Ilyen esetekben a szabadonálló GORENJE szárítógép beszerzése a legjobb döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a legnépszerűbb típus a kondenzációs szárítógép. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a könnyű és gyors beépítést, anélkül, hogy szerkezeti módosításokra lenne szükség. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A hatékony Gorenje DNE83/BGLNCZ szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus késleltetett indítás, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés. A helytakarékos GORENJE szárítógép méretei 85 × 60 cm (ma×szé). Tömege 48,4 kg.

Szárítógép Gorenje DNE83/BGLNCZ ...
Szárítógép Gorenje DNE83/BGLNCZ ...

A modern Gorenje DNE83/BGLNCZ szárítógép főbb jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép praktikus megoldás a modern otthonokban a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • A takarékos GORENJE szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik
  • Megközelítőleg 8 kg ruhát képes kezelni
  • A készülék zajszintje 65 dB
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy az alacsony tarifájú éjszakai áramot használd szárításra

A modern Gorenje DNE83/BGLNCZ szárítógépben rejlő lehetőségek és funkciók csak arra várnak, hogy felfedezd őket

A sokoldalú GORENJE szárítógépnek köszönhetően örülhetsz a puha és száraz ruháknak, amelyek gyorsabban száradnak, mint a szabadban teregetéskor. A lakat ikon aktív gyermekzárat jelez a kijelzőn kisgyermekeid maximális biztonságáért. A szárítógép hangjelzéssel felszerelt. Ennek a funkciónak az a célja, hogy figyelmeztessen Téged a program végén.

Energiatakarékos Gorenje DNE83/BGLNCZ szárítógép

Energiatakarékos és hatékony ruhaszárítás - ezzel a szárítóval nem probléma. A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az alacsony, éjszakai tarifa előnyeit. Ha a szárítógépet úgy állítod be, hogy olyan időpontokban működjön, amikor alacsonyabbak az áramköltségek, megtakarítást érhetsz el az energiaszámlákon.

A kiváló GORENJE szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű ruhát száríts meg. Ez különösen hasznos lesz a kisgyermekes családok számára. Az energiatakarékos Gorenje DNE83/BGLNCZ szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 8 kg ruhát tud szárítani. A szárítógép zajszintje 65 dB. A szárítási hatékonyság kulcsfontosságú tényező a szárítógép kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép mennyi nedvességet képes eltávolítani a vizes ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű GORENJE szárítógép A hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelzi, hogy a víz több mint 90%-át eliminálja egy standard programban.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép Gorenje DNE83/BGLNCZ Energia címke

Méretei:

85 × 60 cm (ma×szé)

Tömege:

48,4 kg

Szárítási hatékonyság:

A

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Hatékonyság A
Zajszint 65 dB

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 48,4 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Gyerekzár, Mosási program végét jelző hangjelzés
Kód:  GORSU021
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  741332
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15