Oldal frissítése

GORENJE DA82IL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE DA82IL

Gorenje DA82IL


A Gorenje DA82IL szárító legfontosabb előnyei

  • A ruhanemű szárítása közben nem csak a nedvességtől szabadulhatsz meg, hanem a gyűrődésektől is, így többé nem kell vasalnod.
  • Bármilyen típusú textíliát száríthatsz vele
  • A Gorenje DA28IL nem csak a mosott ruhát, hanem az otthonodat is szárazzá teszi
  • 14 különböző program közül választhatsz
  • Beállítása pofonegyszerű: kapcsold be a szárítót, pakold bele a ruhát, válassz egy programot, és nyomd  meg a start gombot
  • Ruhák és ágynemű szárítására egyaránt használhatod

Rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg, nem kell vasalnod

A Gorenje DA82IL szárító IonTech funkcióval felszerelt- azaz lég ionizátoron keresztül képes a ruhaneműt kisimítani. Szárítás közben a ruha sokkal kevésbé gyűrődik, így elfelejtheted a vasalást. 


Finom anyagokat is száríthatsz

A Gorenje DA82IL szárító dobja hullám formájú bordákkal ellátott, melyek lágyítják a szálakat, hogy a ruha a lehető legkönnyebben kezelhető legyen.


Nedvesség? A szárító könnyedén elbánik vele

A Gorenje DA82IL minden egyes szárítási ciklus folyamán  90% -nyi nedvességet távolít el a ruhaneműből, így garantált a mosott ruha tökéletes szárazsága. A szárító ezen felül megoldja a nedves levegő problémáját otthonodban is.


A Gorenje DA82IL szárítóval rengeteg program közül választhatsz

A Gorenje DA82IL szárító összesen 14 programmal áll rendelkezésedre, például ágynemű, gyapjú, ing, gőzölős felfrissítés, vagy Mix száraz. Meg szeretnéd szabadítani kedvenc ruhádat a kellemetlen szagtól? Használd az IonRefresh ionizációs programot. Ruháidat viselésre késszé varázsolja akár 30 perc leforgása alatt.


A szárítást későbbre is betervezheted

A Gorenje szárító vezérlése rendkívül könnyű. Egyszerűen kapcsold be, a középen található vezérlőegységgel válaszd ki a kívánt programot, majd nyomd meg a start gombot. Olcsóbb az éjszakai áram? Használd a késleltetett indítás funkciót. A készülék a ruhaneműt egy előre beállított időpontban, tetszés szerinti szárazságúra, és vasalásra vagy hajtogatásra készre szárítja.


Még az ágynemű szárítása sem lesz bonyodalmas

A Gorenje DA82IL szárító a legnagyobb ruhadarabok szárításával is könnyen elbánik. A pokróc, a lepedő, az ágynemű, mind-mind egyenletesen szárazak, puhák és kevésbé gyűröttek lesznek. A TwinAir technológia ugyanis kétirányú levegőfúvást biztosít. Nem kell aggódnod a lepedő, vagy az ágynemű összegubancolódása miatt sem.


A Gorenje DA82IL szárító további funkciói

                                                                    

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Zajszint 65 dB
Energiafelhasználás 1,97 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 235 kWh/év

Szárítógép méretei

Mélység 62,5 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 50 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Kijelző, Gyorsprogram, Gyerekzár
Kód:  GORSU004
Termékszám:  729362
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15