Oldal frissítése

Sphero Chariot Blue

5 1 értékelés

Sphero Chariot Blue

Szerezd meg a Sphero kétkerekű kocsit a vágyott színben. A Sphero Chariot műanyag kocsi temérdek új szórakozási lehetőséget kínál a Sphero 2.0-hoz robot labdádhoz. A kétkerekű kis kocsira kamerás telefont vagy kamerát rögzíthetsz, így a Sphero-t pillanatok alatt, egyszerűen átalakíthatod kém robottá. A kocsi felszíne kompatibilis a Lego-val, így semmi sem akadályoz meg abban, hogy plusz felépítményt hozz létre rajta. Természetesen, csak a barátaiddal versenyezhetsz! Biztosíts a Sphero-val új játéklehetőséget, mozgást és megjelenést.

A Sphero 2.0 egy forradalmian új "mágikus labda", amelyet intuitív módon okostelefon vagy tablet billentésével, érintésével és hajlításával vezérelhetsz. A Sphero nem csak egy guruló golyó: teljesen új dimenziót ad a mókának, és segítségével megnyílik a hihetetlenül szórakoztató játékok világába. A Sphero ezzel a csodálatos játékkal új tapasztalatokat kínál és széleskörű játékélményt nyújt. A virtuális játék interaktív lesz a való világgal. A kibővített valóság a Sphero-val teljesen megváltoztik, hiszen vele minden élmény más lesz, mint eddig volt.

Megfelelő:
Sphero 2.0

Tulajdonságok:
Műanyag kocsi
Telefontartó
Kompatibilis a Lego-val

Színtervezés:
Kék

Kód:  DDV2005h
Termékszám:  ACH001BLU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20