Oldal frissítése

Gogen BPS 898

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen BPS 898

Lehetsz akár igényesebb felhasználó, aki a hangos zenét szereti, vagy hétköznapi zenehallgató, a BPS 898 biztosan rabul ejt majd. A BPS 898 hangszóró számos fejlett funkcióval büszkélkedhet. Könnyen hordozható, és a Bluetooth technológiának valamint a kiváló minőségű tiszta hangzásnak köszönhetően, kiváló választás minden eseményhez. És ha esetleg nincs Bluetooth eszközöd, akkor sem kell kétségbe esni. A Gogen BPS 898 kábel segítségével is csatlakoztatható a készülékhez. Élvezd a zenét a lehető legintenzívebben.

A Gogen BPS 898 bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Zene lejátszás vezeték nélkül és kábelen keresztül
  • Számos korszerű funkció (basszuskiemelés, hangszínszabályzó, karaoke ...)
  • Újratölthető akkumulátor
  • LCD kijelző
  • A BPS 898 hangszóró könnyen hordozható

Többfunkciós Gogen hangszóró

A Gogen hangszórót számos olyan korszerű funkcióval látták el, amellyel kevés hordozható hangszóró büszkélkedhet. A BPS 898 legfőbb előnye a hangszínszabályozó, amely több előre programozott beállítással rendelkezik. Szereted az igazi basszust? A Super Bass funkció gondoskodik róla, hogy még a legigényesebb hallgatók is elégedettek legyenek. A GOGEN BPS 898 karaoke-ról is gondoskodik, amelyet a gyerekek biztosan értékelni fognak. A Gogen hangszóró két mikrofon számára rendelkezik bemenettel. Természetesen az MP3 formátum támogatása is biztosított.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Vezérlés Kijelző

Akkumulátor

Lejátszási idő 5 óra

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Party
Kód:  WG975w1
Termékszám:  GOGBPS898
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15