Oldal frissítése

GIGABYTE RX460 Windforce OC 2G

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE RX460 Windforce OC 2G

Megérkezett az evolúció! A 14nm-es gyártási eljárással készült Polaris technológia a hatékonyság, a teljesítmény és a méret határait feszegeti. A GIGABYTE Radeon RX 460 WINDFORCE OC videokártya egyik első hordozója a vadonatúj Polaris architektúrájú modellnek. Elegendő számítási teljesítménnyel rendelkezik, hogy teljes mértékben élvezhesse a virtuális valóságot. A régebbi termékekkel összehasonlítva az új architektúrának felére csökkent az energiafogyasztása és a mérete is.

Főbb jellemzők

  • A legújabb architektúra sok új technológiával
  • Kiváló ár/teljesítmény arány
  • Elegendő teljesítmény a jelenlegi és a jövőbeni játékok sima futtatásához
  • Teljes DirectX 12 és Vulkan támogatás
  • Készen áll a virtuális valóságra
  • HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 - 4K felbontás 60 Hz támogatás
  • GIGABYTE OC változat a gyárinál jobb, nem-referencia hűtővel rendelkezik

Karnyújtásnyira a virtuális valóság

A lenyűgöző és magával ragadó virtuális valóság (VR) volt az év legnagyobb újdonsága, ami eddig csak a drága high-end kártyák kiváltság volt. A Radeon RX 460 célja, hogy ezt a technológiát, minél több játékos számára tegye elérhetővé kedvező áron. A videokártya két gigabájt GDDR5 memóriával rendelkezik. Számítási teljesítménye több mint 2 TFLOPS, ez megegyezik az NVIDIA Pascal konkurencia kártyájával, ami viszont kétszer drágább.

Vezető teljesítmény felbontás és képkockák terén

Modern csatlakozók terén sincs hiány. Korszerű HDMI 2.0b csatlakozó, 4K 60 FPS támogatása mellett továbbá DisplayPort 1.4 és egy DL-DVI-D csatlakozó is megtalálható. A továbbfejlesztett felület képes kezelni akár 3840×2160, 120 képkocka másodpercenként felbontást is. Freesync technológia az egyenletes képmegjelenítéshez és HDR támogatás a kiváló színek megjelenítéséhez. A Polaris architektúra felgyorsítja a H.265 formátumú videók lejátszását 4K felbontásig és akár 60 FPS lejátszását is támogatja

Javított GIGABYTE modell

A GIGABYTE olyan hűtéssel látta el a videokártyáját, melyet úgy hívnak, hogy Windforce 2X. A gondosan megtervezett építésének köszönhetően a két rézcsöves ventilátor biztosítja, hogy a kártya kiváló hűtési teljesítménye mellett rendkívül alacsony zajszinten üzemeljen. A különleges 3D-s kivitelezésnek köszönhetően alacsonyabb hőmérsékletet biztosít, mint egy klasszikus AMD Radeon RX460.
A kártya egy intuitív Xtreme Engine tuningoló eszközzel érkezik, mely segít abban, hogy könnyedén állítsa videokártyája teljesítményét és egyéb paramétereit. Állítani lehet például a ventilátorok fordulatszámát, a GPU órajelét vagy a feszültséget. A program figyeli a kártya állapotát, és valós idejű teljesítményfinomítást tesz lehetővé.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 111 mm
Magasság 37 mm
Mélység 191 mm

Chip

Stream processzorok száma 1 024×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 212 MHz
Memória frekvenciája 7 000 MHz (7 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 75 W
Ajánlott tápegység 350 W
Kód:  EG638e
Termékszám:  GV-RX460WF2OC-2GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20