Oldal frissítése

GIGABYTE GTX 980 Ti G1 Gaming szélerosség 3X 6 gigabájt

4,7 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GTX 980 Ti G1 Gaming szélerosség 3X 6 gigabájt

Szeretne a játékgép csak a legjobb, de nem több, mint 30 ezer koronát a legutóbbi tetején GeForce GTX TITAN X? Csak akkor van egy modell megnevezése GTX 980 Ti, amelyet felajánlott jóval alacsonyabb áron, de a teljesítmény közel azonos. GIGABYTE GTX 980 Ti vděčí za svoji nehoráznou sílu stejnému grafickému čipu, který pohání i GeForce GTX TITAN X. A 6 gigabájt grafikus memória nem lesz probléma, hogy játsszon a legújabb játékokat zökkenőmentesen több monitoron. Kompromisszumok nélkül tudja majd túlnyúlnak az egyre népszerűbb 4K monitorok fantasztikus bejelentés finom részleteket.

legfontosabb jellemzői

  • Élvezheti minden játék maximális minőség
  • Szabadalmaztatott Flex technológia kimenet több monitor
  • Exkluzív rajongói összeállítások technológia Windforce 3X 600W
  • Kis terhelés, élvezheti a teljesen passzív megoldások
  • Cool LED világítás a kártya hátoldalán

GIGABYTE egy szakember a nagy teljesítményű grafikus kártyák

Hangolt chip architektúrát használ Maxwell GM200 mag gyakorlatilag teljes. Összehasonlítva Modell titan X történt, miközben csökkenti a száma textúra egység 176 és stream processzor a 2816, de ez gyakorlatilag az egyetlen különbség a magban. Ahhoz, hogy a puszta erő hatékonyan hasznosul, a GIGABYTE GTX 980 Ti területén innovatív technológiákat. Ezek közé tartozik az intelligens vezérlő órajel NVIDIA GPU Boost 2.0 automatikusan tartja a grafikus chip az optimális beállításokat. NVIDIA Adaptive V-Sync és NVIDIA G-Sync biztosítják a legsimább rendering kép és késleltetések kiküszöbölése a kijelzőn.

Peak jobb hűtés a LED-es háttérvilágítás

A hűtés érdekel nagyon nagy és sűrűn bordázott hűtőbordát, hogy kiolvadt a trió a halk ventilátorok. Ez az ünnep a technológiai készség hívják Windforce 3X 600W és biztosan nem hagylak cserben, még ha játszik más overclocking. Ha Önnek is van átlátszó oldala, és van egy másik oka, hogy vásárolni ebben a modellben. A kártya hátoldalán kiveszik felirattal szélerosség. A színes LED háttérvilágítás egy amerikai naštelujete a mellékelt kis programok. Ezen kívül, ha a ventilátor teljesen passzív módban is megjelenik hatásosabban megvilágított jelzések és CSENDES STOP.

Videoeszközök csatlakoztatására kártya van szerelve HDMI, 2x DVI, és most a függöny előtt áll a következő három DisplayPort. A támogatás SLI összekapcsolására több grafikus kártyát és szaporodnak az amúgy is nagy teljesítmény.

Paraméterek

Méret

Szélesség 135 mm
Magasság 42 mm
Mélység 309 mm

Chip

Modellmegjelölés GTX 980 Ti
Stream processzorok száma 2 816×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 6 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Memória frekvenciája 7 010 MHz (7,01 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 6

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 250 W
Szükséges plusz tápkábel 2× 8-pin
Ajánlott tápegység 600 W
Kód:  EG235t
Termékszám:  GV-N98TG1 GAMING-6GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10