Oldal frissítése

GIGABYTE GT 740 Ultra Durable 2 2GB

4,4 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GT 740 Ultra Durable 2 2GB

A modern GT 740 maggal ellátott Gigabyte videokártyát elsősorban multimédiás célokra tervezték. A gyorsított N740D5OC-1GI videokártya az NVIDIA alap videokártya egy módosított változata. A kiváló teljesítményt nyújtó chip órajele 1072 MHz, amely az 2GB videomemóriával 128-bit széles buszon keresztül csatlakozik. Minden bizonnyal örömmel fogadják ezeket a tulajdonságokat mindazok, akik HD filmeket, fényképeket és videókat szeretnének lejátszani vagy szerkeszteni, valamint a játékosok, akik ilyen teljesítmény mellett szeretnék élvezni kedvenc játékaikat.
Az alkalmazott Ultra Durable 2 technológia szavatolja, hogy a gyártáskor kizárólag csúcsminőségű alkatrészek kerültek felhasználásra, ami hosszabb élettartamot, a lehető legminimálisabb feszültségveszteséget és jobb hőelvezetést garantál. Az újonnan kifejlesztett Triangle Cool technológiát alkalmazó 10 cm-es ventillátor kielégítő hűtést és csendes üzemelést biztosít még teljes kapacitás mellett történő működésnél is. A kártyák felügyeletét, a GPU egyszerűbb gyorsítását, és a memória valamint a ventillátorsebesség beállítását az OC GURU II teszi lehetővé.
Videoeszközök csatlakoztatására két DVI, HDMI és D-SUB csatlakozók állnak rendelkezésre. Ez a konfiguráció lehetővé teszi, hogy akár négy monitort csatlakoztassunk helytakarékos módon. A játékok élethűbb megjelenítését a DirectX 11.2 és az NVIDIA PhysX fizikai motor biztosítja.

Paraméterek

Méret

Szélesség 129 mm
Magasság 42 mm
Mélység 187 mm

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GT 740
Stream processzorok száma 384×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 072 MHz
Memória frekvenciája 5 400 MHz (5,4 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 4

Technológia

DirectX változat 11.2

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 64 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin
Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  EG222k2
Termékszám:  GV-N740D5OC-2GI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10