Oldal frissítése

GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps

A Gigabyte cég a sikeres 1060 GTX videokártyák új modelljét hozza a piacra AORUS kiegészítő címkével. Alapjában véve ez a változat az igazi játékosoknak van szánva, akik maximális teljesítmény várnak el minden helyzetben. A grafikus csip ugyanis már gyárilag a lehető legmagasabb frekvenciára van túlhajtva, ennek felel meg a hűtő masszív kivitelezése is amely tökéletesen gondoskodik a megerőltető alkatrészekről. 

Legfontosabb jellemzők

  • Új Pascal architektúra 16nm-es gyártási folyamattal
  • Rendkívül gyors GDDR5 memória
  • Csúcsteljesítményű Windforce 3X hűtő
  • RGB háttérvilágítás - 16,8 millió szín
  • DVI, HDMI és DisplayPort (akár 8K felbontásig) kimenetek
  • Kész a virtuális valóságra

Hűtés, hűtés, hűtés...

A fenti kivételes teljesítmény természetesen megfelelő hűtést igényel. Ebben a gyártó valóban nem volt tétlen és felszerelte a kártyát az arzenálja egyik legjobb WinDForce 3X technológiájú hűtőjével. Alapvetően három rétegből áll.

A felső réteget három 80mm-es ventilátor alkotja, amelynek pengéi speciálisan kialakítottak és akár 23%-kal nagyobb légáramlást biztosítanak mint a hagyományos pengék. A ventilátorok alatt nagyméretű alumínium passzív hűtés található heatpipe csövekkel kiegészítve a jobb hőelvezetés érdekében, ezek közvetlenül érintkeznek a GPU-val. A harmadik réteg fekete rézlemez, amely egységesíti a processzor hőmegoldását és merevíti a videokártyát. Meg kell említeni az ügyes 3D Active Fan funkciót, amely alacsony terhelés esetén kikapcsolja a ventilátorokat, hogy ne képződjön föloslegesen zaj.

Teljesítmény a csúcson

Hála a 16nm gyártási technológiának és az új Pascal architektúrának a gyártó nem csak jelentősen nagyobb teljesítménnyel, sokkal nagyobb hatékonysággal is büszkélkedhet . A GPU alapfrekvenciája már önmagában magas 1632 MHz (OC módban), de a Boost Clock segítségével az érték 1860 MHz-re növelhető. A grafikus processzort rendkívül gyors, akár 9026 MHz frekvenciájú GDDR5 memória egészíti ki 

GIGABYTE játék kiadás

A kártya része az intuitív AORUS Graphic Engine hibakeresési eszköz, amely segít egyszerűen beállítani kártyája teljesítményét és paramétereit. Megtalálja itt például a ventilátor sebességének és a mag frekvenciájának, feszültségének beállításait. A program figyeli a kártya állapotát és lehetővé teszi a teljesítmény valós idejű hangolását.

Paraméterek

Méret

Szélesség 280 mm
Magasság 111 mm
Mélység 38 mm

Chip

Chip gyártója NVIDIA GeForce
Modellmegjelölés GTX 1060
Stream processzorok száma 1 280×
Gyártási technológia 16 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 6 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 620 MHz
Memória frekvenciája 9 026 MHz (9,03 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  EG236a3d
Termékszám:  GV-N1060AORUS-6GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10