Oldal frissítése

GIGABYTE RX 570 GAMING 4GB

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE RX 570 GAMING 4GB

Bombasztikus játékélmény ésszerű árért? Megérkeztek az új generációs Radeon RX grafikus kártyák! A Radeon RX 570 modell 4GB memóriával egy vérbeli játékost sem hagy közömbösen. A kártya alapját a teljesen új fejlesztésű Polaris 20 és 14 nm gyártási technológia képzi, amely jelentősen csökkenti a chip energiaigényeit, és lenyűgöző grafikus teljesítményre képes. A teljesítmény további növelése a  CrossFire technológia támogatásának köszönhető.

Legfontosabb jellemzők

  • A legújabb fejlesztésű technológiák maximális kihasználása
  • Kiváló ár / teljesítmény-arány
  • Megfelelő erő jelenlegi és jövendőbeli játékok gördülékeny futtatásához
  • Windforce 2X hűtés a jobb teljesítményhez?
  • A DirectX 12 és Vulkan teljes mértékű támogatása
  • AMD és AMD LiquidVR FreeSync 2
  • A HDMI 2.0b DisplayPort 1.4 akár 4K felbontású kép közvetítését is képes kezelni.

Megnövekedett teljesítmény a gördülékeny játékmenetért

A Radeon RX 570 a sikeres elődhöz képest jelentős erőnövekedéssel bír, a grafikus processzor alapfrekvenciája is növekedett pár százalékkal. Az új fejlesztésű chipek az alkatrészhez a készítésétől fogva hozzá vannak szerelve, így tesztelve a nagyobb terhelésből fakadó ellenállást. A modell alap órajele 1244 MHz, amelyhez a gördülékeny játékmenetet négy gigabájt GDDR5 memória biztosítja, amely frekvenciája 7000 MHz.

A GIGABYTE feljavított modellje

A GIGABYTE grafikus kártyája hűtését egy új alkatrésszel oldotta meg, ez a Windforce 2X kódnévre hallgat. Gondosan megtervezett felépítése révén két ventilátora vörösréz csövekkel van egybekötve, biztosítva ezáltal a kártya kiváló hűtési teljesítményét, rendkívül alacsony zajszinten. A különleges 3D-s kialakításból fakadóan a szerkezet alacsonyabb hőmérsékletű, mint a klasszikus AMD Radeon RX 570.

A kártya további része az intuitív AORUS grafikus motor, amely a kártya, valamint annak funkcióinak és teljesítményeinek beállításait segíti. Ezek közt megtalálható például a ventilátor sebessége, a mag frekvenciája vagy feszültsége. A program figyeli a kártya állapotát, és lehetővé teszi a teljesítmény valós időben történő finomhangolását. Nem hiányozhat a RGB LED erőteljes háttérvilágítása sem, mely különféle előre beállított opciókkal rendelkezik.

Széleskörű csatlakoztathatóság

A kártya kiváló ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik, és teljes mértékben kiszolgálja a jelenlegi játéktrendeket. A alkatrész három kimenettel rendelkezik: DisplayPort 1.4, HDMI kimenet, valamint egy DL-DVI-D kimenet. Nem hiányzik a Freesync technológia támogatása sem, amely egyenletes videólejátszást és kiváló HDR színeket eredményez. Élvezze a lenyűgöző játékélményt 4K felbontásban, maximális részletességgel. Az AMD FreeSync 2 technológiája biztosítja a folyékony, részletgazdag játékmenetet.

Paraméterek

Méret

Szélesség 232 mm
Magasság 116 mm
Mélység 40 mm

Chip

Chip gyártója AMD Radeon
Modellmegjelölés RX 570
Stream processzorok száma 2 048×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék
GPU Benchmark 6 882

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 255 MHz
Memória frekvenciája 7 000 MHz (7 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 450 W
Kód:  EG639n3b
Termékszám:  GV-RX570GAMING-4GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05