Oldal frissítése

Garmin Venu

Chytré hodinky Garmin Venu

Garmin Venu okosóra: AMOLED kijelző tisztességes akkumulátor üzemidővel

A Garmin Venu okosóra élénk AMOLED kijelzővel és elegáns kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy alkalmi és formális ruházathoz egyaránt viselhető legyen. A többi Garminhoz hasonlóan a Venu sorozat is sokoldalú sport és fitneszhasználatot, nagy tartósságot és tekintélyes akkumulátor üzemidőt kínál egyetlen töltéssel. Az olyan egészségügyi funkciókat, mint a Body Battery vagy a Stress Score, amelyek a test megterhelését mutatják, szintén érdemes megemlíteni. Hasznosnak fogod találni az Android és iOS telefonokkal való kompatibilitást, a streaming alkalmazásokat támogató zenelejátszót vagy a legtöbb bank által támogatott érintésmentes Garmin Pay fizetést is. A Venu 2 sorozatú órák két méretben kaphatók (a nagyobb Venu 2 és a kisebb Venu 2S). A Venu 2 Plus termékcsalád egy univerzális méretet kínál, amely férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. A Venu 2 Plus előnye a beépített mikrofon és a hangszóró, valamint a csuklóról történő hívásfogadás lehetősége.

Folytatás
Paraméterek módosítása
22 termék

Garmin Venu

A Garmin Venu kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10