Oldal frissítése

Garmin Instinct

Garmin Instinct okosóra

Garmin Instinct: okosóra a kényelmetlen helyzetekre

A Garmin Instinct okosóra készen áll az extrém helyzetekre. Az üveg fólia borításával, diszkrét kialakításával, meglepő könnyűségével és az extra hosszú akkumulátor-élettartamával, valamint a hihetetlen katonai szabványoknak megfelelő tartósságával ez az óra csak egyetlen dolgot sugároz, mégpedig hogy semmi sem fog váratlanul érni. A sokoldalú sportos használat mellett számos okos funkciót is találsz rajta. A Stress Score és a Body Battery funkciók lehetővé teszik, hogy jobban megismerd és megértsd a saját testedet. Szeretnéd kipróbálni a lopakodó üzemmódot és az éjszakai háttérvilágítást? Vagy nyomon szeretnéd követni a szörfözési tevékenységeidet? A Garmin Instinct mindezt és ennél még többet is nyújt. Itt az ideje, hogy megtapasztald az összes nagyszerű funkciót.

Mire számíthatunk a Garmin Instinct készülékkel kapcsolatban?

A Garmin Instinct óra sorozat 2018-ban mutatkozott be, és a mai napig számos funkcióval lep meg. A változattól függetlenül számos nagyszerű közös előnyt biztosít a felhasználók számára:

  • Felhasználói felület magyar nyelven is.
  • Problémamentes kompatibilitás mind az iOS, mind az Android rendszerekkel.
  • Sokoldalú kihasználás sportoláshoz, utazáshoz és hivatalos alkalmakhoz egyaránt.
  • A MIL-STD-810G katonai szabványnak megfelelő hosszú élettartam és tartósság.
  • Számos innovatív funkció és technológia, beleértve a legmodernebb érzékelőket.
  • A Garmin Instinct lenyűgözően hosszú akkumulátor-üzemidejét a konkurencia is megirigyelheti.
  • Széles választék a színekből, beleértve a cserélhető pántokat is.

Garmin Instinct vs Garmin Instinct Solar: Mi a különbség?

A Garmin Instinct két változatban, valamint egy speciális Garmin Instinct Tactical kiadásban kapható. Tehát miben is különböznek?

A Garmin Instinct óra egy megbízható klasszikus mindenki számára

Első pillantásra a Garmin Instinct egy nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkező óra, nagyon alacsony, mindössze 52 g-os súllyal. Az akkumulátor élettartama is káprázatos, akár 16 óra teljes GPS üzemmódban, vagy akár 2 hét okosóra üzemmódban. A Garmin Instinct óra felszereltségéből nem hiányozhatnak az egészségügyi érzékelők és elemző funkciók széles skálája sem.

Garmin Instinct Solar óra – a napenergia ereje a csuklódon

A Garmin Instinct Solar óra napelemes töltést tesz lehetővé az egyedülálló Power Glass technológia segítségével. Ez egy kémiailag kezelt üveg, amely a nap erejét használja fel az óra feltöltéséhez, miközben tökéletes olvashatóságot biztosít. A Garmin Instinct Solar vér oxigénszint-érzékelőt és akár 56 napos energiatakarékos üzemmódot is kínál.

A Garmin Instinct Tactical maximális funkciókat kínál a fegyveres egységek számára

A Garmin Instinct Tactical különleges kiadásai rendelkeznek továbbá lopakodó üzemmóddal, amely letiltja a helymegosztást, támogatja az éjjellátó eszközöket, kettős koordináta formátumot és az ejtőernyős ugrás funkciót. A taktikai tevékenységekre vonatkozó profilok révén tökéletes okosórának minősül a hadsereg és a fegyveres erők tagjai számára.

Garmin Instinct – funkciók és technológia

A Garmin Instinct órák számos fejlett funkcióval és technológiával rendelkeznek, amelyek leegyszerűsítik a használatot és a lehetőségek teljesen új világát nyitják meg.

Garmin Instinct pontos érzékelőkkel

A Garmin Instinct óra több különböző érzékelővel büszkélkedhet, amelyek a használat során mérik a fizikai tulajdonságaidat. A következőkre számíthatunk:

  • pulzusmérő,
  • stressz-szint érzékelő,
  • alvásminőség-ellenőrzés,
  • figyelmeztetés a szívproblémákra,
  • az emberek emlékeztetése a rendszeres testmozgásra és az ivásra.

A Te napod dióhéjban avagy a Garmin Connect

A Garmin Instinct által gyűjtött összes adatot az Android és iOS operációs rendszerekre készült Garmin Connect alkalmazás elemzi. Az alkalmazásban nyomon követheted a fejlődésedet, az egész elmúlt napra vonatkozó egészségügyi statisztikákat, vagy akár kihívásokra hívhatod meg a barátaidat. Emellett a Garmin Instinct számos sportot és tevékenységet támogat, beleértve a futást, a kerékpározást, síelést, úszást, túrázást, jógát és még sok mást.

A Garmin Instinct óra mindenre készen áll

A szabadtéri sportok és egyéb sportok szerelmeseit minden bizonnyal lenyűgözi a Garmin Instinct tartóssága. A kialakítás megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványoknak, ezért ellenáll a magas vagy alacsony hőmérsékletnek, az erős ütéseknek vagy a 100 m mélységig történő merítésnek egyaránt. A Garmin Instinct kijelzője az üveg fóliának köszönhetően ellenáll a karcolásoknak is.

A Garmin Connect segítségével mindig megtalálod a helyes utat

Az Android és iOS operációs rendszerekre ingyenesen letölthető Garmin Explore alkalmazásnak köszönhetően bárki megtervezheti az útvonalát a Garmin Instinct készülékkel. A legfontosabb funkciók közé tartozik az offline üzemmód, az intuitív tervezés és az összes útvonal, valamint a térkép felhőalapú tárolása. Nagyon egyszerű a használata, csupán szinkronizálnod kell a Garmin Instinct órádat az alkalmazással, és máris útnak indulhatsz.

Paraméterek módosítása
18 termék

Garmin Instinct

A Garmin Instinct kategóriában összesen 18 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15