Oldal frissítése

Garmin Instinct Esports Edition

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Instinct Esports Edition

Ha lelkes sportoló vagy, aki új, erős okosórát keres, érdekelni fog a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra. Az összes szükséges információ jól látható, 0,9"-os fekete-fehér kijelzőn jelenik meg. A kijelző kiváló olvashatóságot kínál közvetlen napsütésben is, és  kémiailag edzett Corning® Gorilla® üveg védi. A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition okosóra háza edzett polimer szálakból készül, amelyek nagy szilárdságot és tartósságot biztosítanak az órának, miközben nagyon alacsony súlyt biztosítanak. Az óra belsejében lévő akkumulátor akár 14 napig is üzemképes okosóra üzemmódban, amikor pedig az e-sport mód be van kapcsolva, üzemidejük eléri a 80 órát. A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition karórának nincs érintőképernyője, és könnyen kezelhető, öt gombbal. Ennek köszönhetően az óra még nehezebb körülmények között, vagy kesztyűben is könnyen kezelhető. A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra GPS, Glonass és Galileo, háromtengelyű iránytű, magasságmérő, giroszkóp és hőmérséklet-érzékelő segítségével méri a fontos értékeket. Természetesen optikai érzékelővel is rendelkezik, amely a pulzus mérését végzi a csuklódon.

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition karóra fő előnyei

  • Az okosóra monokróm kijelzőt használ, amelynek átlója 0,9“
  • Sokoldalú sport- és szabadidős használat
  • Az óra vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik ANT+ és Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Csatlakozás lehetősége az InReach műholdas kommunikátorhoz
  • Navigálhatsz egy előre létrehozott útvonalon és használhatod a TracBack funkciót, hogy visszalépj a kiindulási pontra
  • A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition masszív, katonai szabványnak megfelelő kialakítással (MIL-STD-810G) büszkélkedhet, amely ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek, ütéseknek és rezgéseknek, a víznek és a páratartalomnak.
  • Az akkumulátor üzemideje akár 14 nap okosóra üzemmódban - 80 óra e-sport módban.
  • A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition vízálló kialakítással rendelkezik, 10 ATM-ig.

Az okosóra számos sportprofilt kínál a pontos mérésekhez

A Garmin Instinct Esports okosóra közvetlenül a csuklódon képes mérni a pulzusodat. Ha a frekvenciaérték túl magasra ugrik, erről értesítést kapsz, és a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition pihenésre szólít fel. Az okosórák jól figyelik az alvást is, mivel a pihenés és a megfelelő alvás is fontos. Az alkalmazásban ezután részletes áttekintést kapsz az alvásod egyes fázisairól, amelyeket a Garmin InstinctBlack Lava Esports Edition karóra mért. Az óra a mérések alapján képes meghatározni, hogy mennyi energiád van, ezért ajánlani tudja, mikor ideális a sportolás, a játék vagy a pihenés. Ha okosórád csatlakoztatva van a telefonhoz, akkor részletes információkat jeleníthet meg a csuklódon, beleértve az óránkénti előrejelzést vagy a következő 4 napra vonatkozó előrejelzést. Ugyanígy, figyelemmel kísérheted a hőmérséklet vagy a páratartalom alakulását is. A sport közbeni értékek pontos méréséhez számos sportprofil áll rendelkezésére a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition órával: Futás, Beltéri futás, Beltéri pálya, Futópad, Kerékpár, Kerékpár, Mountain bike, Séta, Túrázás, Hegymászás, Sí, Snowboard, Sífutás, Úszás medencében, Nyílt víz, Csónak, SUP (Stand Up Paddle Board), Kajak, evezés, fedett evezés, jóga, stepper, mászófal, elliptikus tréner, kardió, erő, taktikai tevékenységek, Jumpmaster.

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition elegáns funkciókkal rendelkezik gamerek számára

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition speciális móddal rendelkezik, amely pontosan méri a tevékenységet játék közben, és elemzi az összes szükséges értéket. Ha élvezed a streaminget vagy a tartalom létrehozását a népszerű szerverek számára, akkor játék közben kihasználhatod a pulzus és a stressz szintjének mérését. Ez a  STR3AMUP™-on keresztül válik lehetővé számodra! A hosszabb játékidő és kevesebb inaktivitás érdekében az óra beépített akkumulátorral rendelkezik, akár két hét okosóra üzemmóddal. E-sport üzemmódban a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition karóra gond nélkül képes 80 órás üzemidőt biztosítani.

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition okosóra jól áttekinthetően jeleníti meg az összes értesítést

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra képernyőjén értesítéseket kaphatsz a beérkező üzenetekről, hívásokról vagy e-mailekről a kompatibilis alkalmazásokról és eszközökről, így mindig képben leszel. Ugyanígy, könnyen ránézhetsz a naptárárra, hogy nem felejtettél-e el valamit. Ha ütemezett eseményed van, a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra erről is időben értesít. Az összes mért érték megtekinthető a jól áttekinthető Garmin Connect alkalmazásban.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző típusa Transzflektív MIP
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete, Piros
Vízállóság 100 m (10 ATM)
Tömeg 53 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Strap colour Fekete
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 13,2 cm
Csukló max. kerülete 22,4 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Garmin QuickFit

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 576 óra (24 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 30 óra (1,25 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Garmin
Kód:  PPGinstE01
Termékszám:  010-02064-72
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20