Oldal frissítése

Garmin Forerunner

Chytré hodinky Garmin Forerunner

A Garmin Forerunner egy sportolóknak készült GPS okosóra

A Forerunner címke alatt különböző felszereltségű okosórák széles választékát találod, amelyek közös jellemzője a könnyű súly, a sportos kialakítás, a nagyfokú tartósság és a tekintélyes akkumulátor üzemidő, amely egész napos sportoláshoz töltés nélkül is elegendő. Már az alap Forerunner modellek is kínálnak olyan prémium funkciókat, mint a VO2Max teljesítmény meghatározása, az edzés hatékonyságának meghatározása vagy egy virtuális futóedző, amely alkalmazkodik a képességeidhez. A csúcskategóriás sportmodellek az élsportolóknak és a teljesítményorientált sportolóknak szólnak, és képesek az extrém sporttevékenységek (például az Ironman-versenyek vagy a 24 órás és hosszabb állóképességi versenyek) leküzdésére. A Forerunner óra ingyenes Garmin Connect edzésnaplót tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy elmentsd, részletesen áttekintsd vagy megoszd edzéseidet edződdel vagy barátaiddal.

Paraméterek módosítása
35 termék

Garmin Forerunner

A Garmin Forerunner kategóriában összesen 35 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20