Oldal frissítése

Garmin Forerunner 965 sárga-fekete

5 2 értékelés
214 390 Ft

Garmin Forerunner 965 sárga-fekete

Tartós és könnyű okosóra nagy fényerejű AMOLED kijelzővel

A Garmin Forerunner 965 okosóra tökéletes partner minden olyan sportoló számára, aki folyamatosan fejlődni szeretne. A könnyű súly (52 gramm) és a szilikon szíj kombinációja olyan kényelmes, hogy alig érzed az órát a kezeden. A Garmin Forerunner 965 karóra kiváló minőségű kivitelezéssel és 1,4 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelyet Corning® Gorilla® Glass DX üveg véd. A Bluetooth technológia segítségével az óra könnyedén párosítható a telefonoddal, és értesítések fogadhatók az alkalmazásokból. Természetesen vannak opcionális sportmódok a teljesítmény pontos méréséhez, valamint a pulzusszám és a vér oxigénellátottság optikai méréséhez. A beépített akkumulátor akár 23 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. Az okosóra teljes mértékben kihasználja a többsávos GNSS-rendszer (GPS, GLONASS, GALILEO) előnyeit a helymeghatározáshoz és a teljesítmény - távolság, útvonal és sebesség - méréséhez. Sok futó örülni fog a beépített zenelejátszó jelenlétének, így bármikor motiválhatod magadat kedvenc zenéiddel anélkül, hogy mobiltelefonodat csatlakoztatnod kellene. A QuickFit rendszernek köszönhetően könnyedén cserélheted a pántokat a Garmin órádon, ha szükséges. A Garmin Forerunner 965 speciális, futóknak szánt funkciókkal rendelkezik, amelyek célja a futóteljesítmény javítása és az általad preferált versenyekre való felkészítés.

A Garmin Forerunner 965 Black/Amp Yellow okosóra főbb jellemzői

  • Az 1,4"-os óra kijelzőjét tartós Corning® Gorilla® Glass DX borítja
  • Rendkívül tartós titánium keret
  • Kiválóan olvasható 454×454 pixeles színes AMOLED érintőképernyő
  • Többsávos GNSS (GPS, GLONASS, GALILEO) támogatás
  • Az integrált zenelejátszó lehetővé teszi kedvenc lejátszási listáidnak lejátszását közvetlenül az okosóráról
  • A Spotify, Deezer vagy Amazon Music streaming szolgáltatások támogatása
  • A szilikon pántnak köszönhetően jól tartja a csuklót
  • Könnyű pántcsere (QuickFit, 22 mm)
  • A Garmin okosóra mindössze 52 grammot nyom
  • A telefonoddal párosított Garmin Connect alkalmazásban minden mérési eredményedet egy áttekinthető grafikonokon láthatsz.
  • A mobiltelefonnal való párosítás a Bluetooth technológia segítségével történik.
  • Érintésmentes fizetés NFC technológiával és Garmin Pay támogatással
  • Beépített üzemmódok a sportolás közbeni aktivitás pontos méréséhez (több mint 30)
  • Balesetérzékelés (manuálisan küldhetsz helymeghatározási információkat, vagy automatikusan küldhet a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során) - párosítás szükséges a telefonnal.
  • Praktikus naptár, stopperóra és visszaszámláló funkció
  • Csuklós pulzusmérő, pulzoximéter
  • Az okosóra figyeli az alvás időtartamát és minőségét (beleértve a fázisokat is)
  • Akár 23 napos akkumulátor-üzemidő egyetlen feltöltéssel okosóra üzemmódban
  • Akár 19 óra GNSS üzemmódban, minden rendszerrel és több sávban is

Minden szükséges információt megkaphatsz, amint felébredsz

A Garmin Forerunner 965 okosóra minden fontos információt megad, amire szükséged van ahhoz, hogy már ébredéskor elkezdhesd a napodat. Például azonnal láthatod az alvásminőségére és az edzéstervére vonatkozó információkat - mindezt VST (általános egészségügyi információk) és időjárás-előrejelzéssel együtt. Ezt az üzenetet testre szabhatod úgy, hogy a Garmin Forerunner 965 készülékeddel kapcsolatos lényeges információkat mutassa. Az okosórákat különösen az aktív egyének értékelik, akik folyamatosan fejlődni és felkészülni akarnak a különböző versenyekre. A Garmin Forerunner 965 okosóora segít egy hosszabb távú edzésstratégia kialakításában, személyre szabott edzési ajánlásokat ad, sőt, az alvás, a regenerálódás és az edzésterhelés alapján még az edzéskészségi pontszámot is méri.

A Garmin okosórával teljes áttekintést kaphatsz egészségi állapotodról és teljesítményedről

Az óra és a mobilalkalmazás számos fontos mutatót követ az aktivitással, az egészséggel és a pihenéssel kapcsolatban. Amire számíthatsz:

  • Body Battery funkció -ez a funkció teljes áttekintést ad arról, hogy a szervezeted hogyan birkózik meg a terheléssel, és meghatározza, hogy eleget alszol-e, nem vagy-e túledzett stb.
  • Csuklós pulzusmérés -A Garmin Forerunner 965 okosóora egész nap méri a pulzusszámot, és figyelmeztet, ha az túl alacsony vagy épp túl magas
  • Pulzoximéter -megtudhatod, hogyan képes a tested oxigént felvenni nappal vagy éjszaka
  • A test terhelése - a funkció a pulzusszám-változékonyság értékelése alapján meghatározza a szervezet aktuális terhelési szintjét
  • Tréning hatás -az okosórák képesek kimutatni, hogy az edzés hatással volt-e az állóképességre, a sebességre és a teljesítményre (az aerob és anaerob edzés hatása alapján)
  • Eredmények előrejelzése - A Garmin okosóra a futási előzmények és a fittségi szint alapján meg tudja jósolni a lehetséges futótempót 5 km, 10 km és akár félmaraton esetén is
  • Funkciók nők számára - Használd a Garmin Connect alkalmazást a menstruációs ciklus vagy a terhesség előrehaladásának nyomon követésére és a tünetek rögzítésére
  • Alváskövetés -A Garmin Forerunner 256 okosóra képes érzékelni a könnyű alvást, a mély alvást, a mozgási időt és a REM-fázist
  • Intenzív aktivitás percei - információt kaphatsz arról, hogy mennyi tevékenységet rögzít, mikor és milyen tevékenység során

A Garmin okosóra kiválóan alkalmas a sokoldalú sportolásra

Több mint 30 sportprofil áll majd rendelkezésedre, hogy mérni tudd a teljesítményedet. A futók értékelni fogják, hogy a Garmin Forerunner 965 okosóra olyan fontos futási változókat mér, mint a lépéshossz, a talajjal való érintkezési idő és a lépésszám. A futóteljesítmény mérésével hatékonyabban tervezheted meg edzéseidet a még nagyobb javulás érdekében. A PacePro funkcióval a Garmin Forerunner 965 készülékkel felkészülhetsz egy adott útvonalra és versenyhosszprofilra. Az órával olyan igényes, több sportágat érintő sporttevékenységekben is részt vehetsz, mint például a triatlon.

A Garmin Forerunner 965 okosóra számos funkcióval rendelkezik minden platformra vonatkozóan

Szeretnél teljes áttekintést kapni a megtett útvonalról, és azt részletesen feltérképezni? A Garmin Forerunner 965 okosóra teljes mértékben kihasználja a többsávos GNSS-támogatást, és több globális navigációs műholdrendszerhez (GPS, GLONASS, GALILEO) fér hozzá. A megtett távolságról és a sebességedről még terepviszonyok között is tájékozódhatsz. A Garmin óra az útvonal mentén található lehetséges érdekes pontokat is megmutatja, például frissítőállomásokat és egyebeket. Az élvezetesebb edzéshez vagy a motiváció növeléséhez használhatod a beépített zenelejátszót, amely támogatja az olyan zenei streaming szolgáltatásokat, mint a Spotify, a Deezer vagy az Amazon Music. A Garmin Forerunner okosóra belső memóriája képes tárolni a saját dalokat és lejátszási listákat a fent említett streaming szolgáltatásokból. Az NFC vezeték nélküli technológiával a Garmin Forerunner 965 készülékkel érintés nélküli fizetéseket végezhetsz a Garmin Pay segítségével (ha a bankod támogatja). Természetesen a bejövő e-mailekről vagy a párosított okostelefonra telepített alkalmazásokról érkező értesítések is elérhetők. A Garmin Forerunner 965 intelligens biztonsági és nyomkövető funkciót is kínál, ahol telefonoddal párosítva manuálisan megoszthatod aktuális tartózkodási helyedet a kapcsolattartókkal, vagy előre beállított balesetérzékeléssel automatikusan elküldheted tartózkodási helyedet kiválasztott szabadtéri tevékenységek során. Ha a Forerunner 965 okosórát párosítod az okostelefonoddal, barátaid és családtagjaid valós időben követhetik tartózkodási helyedet a LiveTrack segítségével. A kijelzők, adatmezők vagy alkalmazások körét egyszerűen bővítheted a Connect IQ áruház meglátogatásával (töltsd le az alkalmazást a telefonodra).

A Garmin Forerunner 965 a mobilalkalmazásban vezeti a személyes edzésnaplódat

Amikor a Garmin Forerunner 965 okosórádat Bluetooth-on keresztül párosítod a Garmin Connect mobilalkalmazással, a rögzített tevékenység automatikusan átkerülnek a személyes edzésnaplóba, így átfogó értékelést kaphatsz. Az egyes értékeket átlátható grafikonok formájában jelennek meg, beleértve az edzéshatást és az ajánlott regenerálódási időt.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,4 "
Kijelző felbontása 454 × 454 px
Kijelző típusa AMOLED

Kivitel és tartósság

Vezérlés módja Kombinált

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
NFC fizetési típus Garmin Pay

Funkciók

Sporttevékenységek Kosárlabda, Futás, Kerékpározás, Futball, Jégkorong, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Snowboardozás, Röplabda, Padel
Sportteljesítmény funkció Pulzusfrekvencia

Szíj

Strap colour Sárga
Szíj anyaga Szilikon

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 552 óra (23 nap)
Kód:  HUPPfr965b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  010-02809-12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15