Oldal frissítése

Thrustmaster Viper TQS Mission Pack

4,5 2 értékelés
209 490 Ft

Thrustmaster Viper TQS Mission Pack

Kedvezményes Viper TQS kontroller készlet Viper panellel

AThrustmaster Viper TQS MISSION PACKaz F-16 Fighting Falcon vezérlésének pontos másolata, de senki nem nevezi másnak, mint Vipernek. A kar 1:1 arányban megegyezik az eredetivel, és az Egyesült Államok légiereje által hivatalosan engedélyezett. A hitelességet a fém fogantyúház és a legendás Viperrel megegyező gombok is segítik. A fém csapágyaknak köszönhetően a kar hűséges működése is megmarad. A Viper TQS tartalmaz egy Chaff/Flare kapcsolót az ellenintézkedések légi harcban történő bevetéséhez, valamint elsötétítő kapcsolókat a légi harcban való jobb elmerüléshez. A szabályozható gázkar súrlódás pedigállandó működési szintet biztosít, amely nem csökken az idő múlásával. A 21 műveleti gomb mindegyike könnyen hozzáférhető és azonnal elérhető, még VR-fejhallgatóval is. A Viper TQS gázkar a vidám háttérvilágítású Viper Panel modullal egészül ki. Ez magában foglal43 fém akciógombot (beleértve 11 virtuális gombot), egy trimmkereket (tengely), MODE és PGRM forgókapcsolókat a CMDS panelen, valamint kapcsolókat a lézeres irányzékhoz, zavaráshoz és fegyverlövéshez.

A Thrustmaster Viper TQS MISSION PACK kontroller legfontosabb jellemzői

  • A TQS Viper modell 1:1 méretarányú másolata, a világhírű Hotas Cougar alapján
  • Az U.S. Air Force által engedélyezetta maximális hitelesség érdekében, és tökéletes ergonómia jellemzi a fémgomboknak köszönhetően
  • Realisztikus vezérlés, beleértve az ikonikus CHAFF/FLARE kapcsolót az ellenintézkedések légi harcban történő bevetéséhez
  • A Thrustmaster Viper TQS gázkar lineáris, holtzónamentes működést és hosszú távú használhatóságot garantál az állítható súrlódásnak köszönhetően.
  • 21 akciógomb (beleértve 2 virtuális gombot), 5 tengely és levehető detektorok
  • Sebészi precizitás (16 bites felbontás, 65 635 érték) a H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) mágneses érzékelőnek köszönhetően
  • Plug and Play a DCS Worldben, nincs szükség beállításra, az eszköz automatikusan felismerődik a játékban
  • A legendás Viper vezérlőpanel valósághű másolata, háttérvilágítással és állítható kezelőszervekkel
  • A Thrustmaster Viper Panelaz U.S. Air Force által engedélyezett, és így garantálja a maximális valósághűséget
  • A fémgombok garantálják az első osztályú irányítás érzését, a futómű karok és a katapult gomb is a csomag részét képezik
  • Rendelkezésre állnak továbbá MODE és PGRM tekerőgombok, valamint lézeres irányzék, zavaró és fegyverlövés kapcsolók
  • Plug and Play a DCS Worldben mindenféle beállítás nélkül, a panel automatikusan felismerésre kerül
  • Támogatja a bővítést egy replika Viper TQS fém gázkarral (külön megvásárolható) a még jobb játékélményért
Thrustmaster VIPER TQS TQS MISSION PACK kontroller

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

US Air Force által hitelesített másolat

Készíts valósághű pilótafülkét a Viper TQS-sel, az amerikai légierő hivatalos PC-s replikájával. Az egész rendszer egy hű 1:1 arányú másolat, a legendás Viper fém fogantyúborításával és gombjaival. Ez páratlan ergonómiát és tapintást biztosít.

Thrustmaster VIPER TQS TQS MISSION PACK kontroller

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Precíz repülési kinematika

A Thrustmaster Viper TQS hűen szimulálja a gázkar mechanikus mozgását a tengelye mentén, sima működéssel, kiváló minőségű fémcsapágyakkal. A Thrustmaster Viper TQS kontroller a valódi érzést reprodukálja egy olyan rúddal, amely mechanikus karokkal és karforgatással fér hozzá az Idle/Cutoff és az Afterburn reteszelőkhöz. Egyszerűen átkapcsolhatsz 100%-os lineáris tengelyre.

Thrustmaster VIPER TQS TQS MISSION PACK kontroller

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Funkciók a csaták teljes megtapasztalásához

A Thrustmaster Viper TQS olyan kívánatos funkciókat kínál, amelyekkel elmerülhetsz a légi harcban. Ezek közé tartoznak a fém vezérlőgombok és a Chaff/Flare kapcsoló, amelyet a légi harcban alkalmazott ellenintézkedések bevetésére használnak. Használd az elsötétítő kapcsolót, hogy még jobban beleélhesd magad a csatákba.

Thrustmaster VIPER TQS TQS MISSION PACK kontroller

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A kontroller testre szabható súrlódással rendelkezik

Állítsa be a súrlódást, hogy stabil, lineáris működést érj el, holt zónák nélkül a gázpedálon. A Thrustmaster Viper TQS kontroller masszív öntött fémszerkezettel büszkélkedhet, amely állandó súrlódást biztosít, hogy ellenálljon az idő múlásának. Az abszolút pontosságot a mágneses H.E. A. R.T. (HallEffect AccuRate Technology) érzékelő biztosítja.

Thrustmaster VIPER TQS TQS MISSION PACK kontroller

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Ergonómiailag tervezett kezelőszervek

A valósághű vezérlőpanel összesen 43 fém akciógombot tartalmaz, köztük 11 virtuális gombot, egy trimmkereket (tengely) és a CMDS panelen található MODE és PGRM tekerőgombokat, kilövő kapcsolókat, lézeres célkeresztet, zavarót és fegyverindítót.

Thrustmaster VIPER TQS TQS MISSION PACK kontroller

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Viper Panel teljesen állítható

Annak érdekében, hogy úgy érezhesd, mintha egy igazi pilótafülkében ülnél, a Viper Panel háttérvilágítású panellel rendelkezik, a futóművezérlők és a TWA (Threat Warning Aux) panel állítható világításával.

Paraméterek

Platform

Platform PC

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-C

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB-C
Kompatibilis operációs rendszer Windows 10, Windows 11

Méretek

Szélesség 230 mm
Magasság 296 mm
Mélység 260 mm

Tömeg

Súly 3 340 g

Megjelenés

Megjelenés Különleges kiadás

Funkciók

Gombok száma 64 db
Tengelyek száma 5 db
Funkciók Mágneses szenzor, Átmeneti irányú kapcsoló, Programozható gombok, Állítható ellenállás, LED háttérvilágítás, Valódi repülőgép utánzat

Kontroller típusa

Kontroller típusa Szimulátor eszközök
Kód:  MA521i6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4060254

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20