Oldal frissítése

Thrustmaster TMX Force Feedback

4,3 64 értékelés
92 990 Ft

Thrustmaster TMX Force Feedback

Élvezd a valódi verseny varázsát egy megfizethető, valósághű kormánykerékkel, amelyet Windows-hoz és Xbox-hoz terveztek. Mindkét platformon hiteles tapasztalatokon alapuló, felejthetetlen élményben lesz részed. Ez a kormánykerékből és pedálokból álló szett állítható force feedback hatásrendszerével érzékelhetővé tesz minden részletet versenyzés közben, amelynek köszönhetően úgy fogod érezni a pálya burkolatának valamennyi hibáját, mintha igaziak lennének. Add hozzá az ergonomikus kialakítást, a volán gumírozott markolatát és a kormány alatti sebességváltó kart. Látod már magadat a rajtvonalnál?

Fő jellemzők

  • A force feedback hatásrendszer valósághű vezetési élményt nyújt
  • A kormány alatt két 13 cm hosszú sebességváltó kart találsz
  • Közvetlen engedéllyel az Xbox One-hoz, támogatja az Xbox One/One S/One X/Series S/Series X-ot és a Windows-t (PC)
  • Akció- és hivatalos Xbox One vezérlőgombok
  • A csomag része egy pedál szett
  • Kompatibilis a T3PA és T3PA-PRO pedál szettekkel és a Thrustmaster TH8A váltókarral

Egyedülálló rugalmasság

Az erőteljes villanymotor lehetővé teszi, hogy beállítsd a visszacsatolás intenzitását, és a forgatási szöget 270 és 900 fok között. TMX Force Feedback páratlan rugalmasságot biztosít, így a verseny során szerzett élményeid valóban hitelesek lesznek. Az abszolút kezdők és a tapasztalt pilóták is hasznot húzhatnak belőle, méghozzá bármilyen versenyen az összes pálya- és járműtípuson. Mindez a minőségi, vegyes szíj-tárcsa és a finoman fogazott fogaskerekek rendszerének valamint a fém golyóscsapágyas tengelynek köszönhető.

Igazi autóhoz méltó pedálok

A pedálkészlet lehetővé teszi, hogy három különböző pozícióban beállítsd a pedálok dőlésszögét. A széles lábtámasz biztosítja a szükséges helyet a gyors reakcióhoz a döntő pillanatokban. A progresszív fékellenállás gondoskodik az olyan vezetési élményről, mint egy igazi autó.

Pontos irányítás, komfortos vezérlés

A 28 cm-es kormánykerék nagyon pontos irányítását a 12 bit felbontású optikai leolvasó hozza létre. Ez azt jelenti, hogy a kormánykerék helyzetét 4096 érték írja le, amely több mint elég a pálya éles kanyarjaihoz, és a pontos manőverezéshez a terepen. A kormány alatt két nagy, fém, szekvenciális sebességváltó kar található tartós kapcsolóval, amely több mint 500.000 aktiválásnak képes ellenállni. A beépített Xbox One gomboknak köszönhetően el sem kell engedned a volánt. Rendelkezésedre áll 12 akciógomb, Xbox Guide gomb, böngészés és menü valamint egy irányító pad.

Páratlan kompatibilitás

A Masszív, ugyanakkor rugalmas rögzítési rendszer minden felülettel megbirkózik, legyen az asztal, pult és más hasonló alap. Hasonlóképpen egyszerűen megérteti magát az Xbox One-al, amely a beépített hivatalos szoftvernek köszönhetően automatikusan felismeri. A hivatalos Xbox One licenc garantálja a kompatibilitást valamennyi volánokat támogató játékkal. A Windows kompatibilitást a Thrusmaster vezérlők biztosítják, amelyeket a gyártó honlapjáról ingyen le lehet tölteni. Velük mindig elérheted a legfrissebb firmware-t.


Paraméterek

Platform

Platform PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 12 ×
Pedálok száa 2 ×
Min. forgásszög 270 °
Max. forgásszög 900 °

Tulajdonságok

Típus Replika
Kód:  MA515k4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4460136
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15