Oldal frissítése

Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition

4,6 17 értékelés
64 990 Ft

Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition

A repülőgép valósághű vezetése maximális pontossággal

A Thrustmaster a gamer kiegészítők egy teljesen új készletével érkezik a légi közlekedéshez, amelyet az Airbus hivatalos licencével is elláttak. A TCA Officer Pack Airbus Edition készlet magában foglalja az 1:1-es méretarányú motor szabályozó botkormány és az oldalsó szabályozó kar replikát, amelyeket az Airbus A320/A320neo repülőgépek vezérlői inspiráltak. Minden egyes vezérlő formatervezésénél az eredeti formákat és színeket helyezték a fő fókuszba, ezáltal a vezérlőkkel a repülőgépirányításának igazán valósághű élményét tapasztalhatod meg.


A Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS készlet főbb jellemzői

  • Oldalirányú vezérlőkar és a motor tolóerő-szabályozó kvadráns kar
  • Ergonomikus replika 1: 1-es méretarányban
  • Joystick 4 cserélhető modullal és 17 akciógombbal
  • Új nyolcirányú kapcsoló
  • A motor tolóerő-szabályozó kvadráns 2 navigációs tengellyel és 16 gombbal rendelkezik
  • H.E.A.R.T technológia a rendkívüli pontosságért
  • Robusztus alap a fokozott stabilitásért
  • Natív integrálás a Microsoft Flight Simulator 2020-ba
  • Kompatibilis a Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) és a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) valamint a TM Flying Clamp pedálokkal

Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS 4 cserélhető joystick modullal

A Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS moduláris joystick 4 cserélhető gombbal rendelkezik, amelynek köszönhetően 4 különböző konfigurációt állíthatsz össze (jobb vagy baloldali repülőgép ülés, konfiguráció a keskeny vagy szélesebb karhoz a kisebb repülőgépekben).


Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS 17 akciógombbal

A maximális komfortérzethez a Thrustmaster TCA SIDESTICK AIRBUS 12 gombbal rendelkezik az alapon, 4 gombbal a vezérmű karon és egy virtuális gombbal közvetlenül a gázkaron. A joystick beépített tengelye visszahúzó mechanizmussal működik. Emellett elérhető még az új nyolcirányú (point of view) kapcsoló is, amely remekel rendkívüli pontosságával.


Innovatív zárrendszerrel

Az oldalsó vezérlőkar egy új záró mechanizmussal működik, lehetővé teszi a kar forgásának deaktiválását, amikor együtt használod azt a botkormánnyal (külön megvásárolható). Emellett a készülék kompatibilis a Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) és a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) vezérlőkkel.


Ikonikus AIRBUS vezérlő

A TCA Quadrant Airbus Edition 8 fizikai gombbal és 8 virtuális gombbal rendelkezik a botkormányon, amely az Airbus A320neo repülőgép replikája. Ennek hála a gombokkal való vezérlés, a megállás és a további gombok használata valóban realisztikus, a repülőgép irányításának valósághű érzését biztosítja.


TCA Quadrant Airbus Edition kettős tolóerő-szabályozó karral

A botkormány 2 különálló karral rendelkezik, amelyeket az Airbus repülőgép valódi vezérlői inspiráltak. A még inkább valósághű élmény érdekében lehetőséged van egy másik motor-vezérlő kontroller csatlakoztatására (a második kontroller külön megvásárolható.


Univerzális visszahúzó mechanizmus

A TCA Quadrant Airbus Edition olyan beépített visszahúzó mechanizmussal büszkélkedhet, amely teljesen funkcionális az áruszállító, utasszállító és kis repülőgépekkel.


Minden típusú repülőgéphez használható

A mechanikus választógombok segítségével deaktiválhatod az ütközőket és a visszahúzódást a rugalmas vezetési élmény eléréséhez bármilyen típusú repülőgépen. Ezt az üzemmódot az az alkatrész ihlette, amely az ikonikus ütközőkkel ellátott Airbus repülőgépen is megtalálható.


A Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS a H.E.A.R.T technológiát használja

Az exkluzív H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) technológia érintkezés nélküli mágneses érzékelőket alkalmaz, amely lehetővé teszi a sebészi pontosságú vezérlést 14 bites felbontással és hosszú üzemidővel.



Paraméterek

Platform

Platform PC

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Szürke

Funkciók

Funkciók Gázpedál, Mágneses szenzor, Átmeneti irányú kapcsoló, Programozható gombok, Valódi repülőgép utánzat

Kontroller típusa

Kontroller típusa Joystick gázkarral
Kód:  MA600a1b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2960842

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05