Oldal frissítése

Thrustmaster T.16000M Flight Pack

4,6 72 értékelés
87 590 Ft

Thrustmaster T.16000M Flight Pack

Pontosabb és hatékonyabb vezérlés

A joystick-ból, gázkarból és a TFRP Rudder pedálból álló Thrustmaster T.16000M Flight Pack készletet kifejezetten azoknak a játékosoknak tervezték, akik valósághű repülésélményre illetve repülésszimulációs vezérlésre vágynak. A mágneses érzékelőknek köszönhetően a joystick precíz vezérlés nyújt, segítségével könnyedén kivitelezheted még a bonyolultabb manővereket is.


A Thrustmaster T.16000M Flight Pack joystick legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus joystick jobb és bal kezes felhasználók számára
  • TWCS Throttle gázkar 80 mm-es mozgástartománnyal
  • Thrustmaster TFRP Rudder pedál SMART technológiával
  • H.E.A.R.T. rendszer 16 bit felbontású rendszerrel
  • Betöltött alap a fokozott stabilitás érdekében
  • Zökkenőmentes mozgás 4 független tengelyen
  • Joystick - 16 programozható gombbal
  • Gázkar - 14 gomb + nyolc irányú PoV kapcsoló
  • Kapcsolók fékhez vagy gyorsuláshoz
  • Csatlakozó opcionális külső TFRP kormányhoz (nem tartozék)
  • Teljesen kompatibilis a PC-vel (USB interfész)

Kiváló válaszidő és pontos irányítás

A Thrustmaster T.16000M az exkluzív H.E.A.R.T. technológiát alkalmazza mágneses érzékelőkkel és 16 bites felbontással a precíz teljesítmény érdekében, ezáltal 256× precízebb működést kínál, mint a hagyományos joystick vezérlők. A joystick 4 független tengellyel, 16 gombbal, egy progresszív fojtószeleppel és egy ergonomikus ravasszal büszkélkedhet. A stílusos narancssárga háttérvilágítás csak tovább fokozza a játékélményt.


Pontos gázpedál

A TWCS gázkar egyedülálló S.M.A.R.T csúszósín rendszerrel érkezik, amely gondoskodik a kiemelkedő precizitású zökkenőmentes váltásról. A készülék a S.M.A.R.T mechanizmus segítségével finomhangolja a súrlódást. Az 5 alaptengely mellett a kar rendelkezik egy gázpedállal, két mini-stick tengellyel, egy 15°-os manuális kapcsolóval, egy forgó antennával és 14 gombbal.


Ergonomikus pedálok

A Thrustmaster TFRP Rudder az első olyan pedál, amely S.M.A.R.T. csúszósín rendszerrel készült az abszolút zökkenőmentes használat érdekében. Az eltávolítható sarokkal megtervezett ergonomikus kialakításnak hála a lábad egésze elfér a pedálon, ezáltal a készülék nagyobb stabilitást és precízebb vezérlést tesz lehetővé.


Teljes mértékben programozható

A fejlett T.A.R.G.E.T. programozó szoftver is rendelkezésedre áll a gombok illetve a joystick tengelyeinek testreszabásához. A program segítségével további Thrustmaster perifériákat csatlakoztathatsz az egyportos USB modellhez, illetve minden egyes játékhoz feltöltheted vagy elkészítheted az újabb térkép profilokat is.


Paraméterek

Platform

Platform PC

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Gombok száma 16 db
Tengelyek száma 4 db
Funkciók Gázpedál, Mágneses szenzor, Átmeneti irányú kapcsoló, Programozható gombok, Állítható ellenállás, LED háttérvilágítás

Kontroller típusa

Kontroller típusa Joystick gázkarral
Kód:  MA520a4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2960782

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05