Oldal frissítése

Thrustmaster T-GT II PACK, kormánykerék + alpa (pedálok nélkül) PC-khez és PS5, PS4 konzolokhoz

4,5 14 értékelés
257 890 Ft

Thrustmaster T-GT II PACK, kormánykerék + alpa (pedálok nélkül) PC-khez és PS5, PS4 konzolokhoz

Thrustmaster T-GT II PACK versenykormány hivatalos PlayStation 5 és Gran Turismo licensszel

A Thrustmaster T-GT II PACK versenykormányt rendkívül innovatív technológiák hajtják, amelyek az ultrarealisztikus autóversenyzés élményéhez szükséges összes lényeges érzet alapos tanulmányozásán alapulnak. Olyan úttörő technológiáknak köszönhetően, mint a T-LIN, a T-DCC és különösen a T-DFB (a Force Feedback effektusok 3D érzékelése), a GT Sportban kulcsfontosságú előnyöket és valósághű érzéseket nyújt majd büszke tulajdonosának. A továbbfejlesztett Thrustmaster T-GT II PACK-et a több mint 23 000 órányi intenzív kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően úgy tervezték, hogy még magasabb szintre emelje elődje (T-GT) Force Feedback erejét. A Thrustmaster T-GT II PACK segítségével a PlayStation 5, PlayStation 4 és PC játékosok a pontosság és a tartósság teljesen új szintjét élvezhetik.A kormánykerékhez kompatibilis Thrustmaster tartozékok is vásárolhatók.

A Thrustmaster T-GT II PACK legfontosabb jellemzői

  • Prémium kormánykerék talppal együtt (pedálok nélkül)
  • Felbecsülhetetlen értékű eSport tapasztalat alapján készült amelyet a rangos GT World Series-ben való részvétel nyújtott
  • Bőrrel bevont kormánykerék 25 akciógombbal
  • Új generációs nagy sebességű 40 wattos szénkefe nélküli motor
  • Szabadalmaztatott technológiák: T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F. O. C., T-M. C. E. és T-TURBO
  • Kompatibilis a Thrustmaster TH8A sebességváltóval és a TSS kézifékkel (külön megvásárolható)
  • Hivatalos licensz a PlayStation 5 és a Gran Turismo számára, PS4-hez és PC-hez is kompatibilis
  • A kormánykerék kompatibilis a Thrustmaster pedálokkal, amelyeket ITT vásárolhatsz meg
  • A kormánykerék alapja kompatibilis ezekkel a kormánykerékekkel
  • További kompatibilis tartozékok a Thrustmaster kormánykerékhez ITT vásárolhatók

Élvezd a sebesség élményét

A Thrustmaster T-GT II PACK versenykormány 40 wattos motorja tökéletesen lineáris Force Feedback-et és hihetetlen sebességet (dinamikus nyomaték) nyújt - a finoman húzódó kanyaroktól az éles S alakú kanyarokig, amelyekre a lehető leggyorsabban kell reagálni.

A Thrustmaster T-GT II PACK kormánykerék az erős terhelést is bírja

A legmagasabb szintű tartósság és minőség biztosítása érdekében a Thrustmaster T-GT II PACK vadiúj elektronikai kialakítással, valamint AEC-Q tanúsítvánnyal ellátott áramköri lapokkal rendelkezik, amelyek a valódi autóiparból származnak. A Thrustmaster T-GT II-ben használt belső alkatrészek tervezésének célja, hogy megfeleljen a világ legambiciózusabb versenyzőinek igényeinek is.

Nagyfokú kormányzási pontosság

A valósághű vezetési élmény érdekében a Thrustmaster T-GT II PACK Force Feedback funkcióval rendelkezik. Egy 40W-os szénkefe nélküli szervomotor hajtja beépített motorhűtéssel, amely optimális motorteljesítményt biztosít még nagy igénybevétel esetén is.

A H. E. A. R. T. technológia 16 bites szkenneléssel nagy pontosságú vezérlést biztosít a Thrustmaster T-GT II PACK számára, amely akár 65536 kormánykerék pozíciót is nyújt. Az innovatív F. O. C. algoritmus emellett dinamikusan optimalizálja a reakciót intenzív nyomatékigény esetén is.

A Thrustmaster T-GT II PACK kormánykerék hihető vezetési élményt nyújt

A továbbfejlesztett Force Feedback szénkefe nélküli motor kombinációja ezzel a mély visszacsatolási technológiával a környezet valósághű 3D-s érzékelését hozza létre. A standard Force Feedback-et kiegészítve ez a rendszer a hatások új skálájával fokozza a vezetési élményt, beleértve a gumiabroncsok tapadását (tapadás vagy csúszás) alul- és túlkormányzottság esetén, a súlypont helyzetének változását, az úttextúráját és egyenetlenségeit, a felfüggesztést és más jármű- és pályaspecifikus paramétereket.

Azonnali reakció 

A Thrustmaster T-GT II PACK Force Feedback effekteket a beépített processzor valós időben kezeli. Ez azt jelenti, hogy ezek az effektek nem függnek magától a játéktól, így a reakciókészség tekintetében nincsenek fennakadások - és a legjobb az egészben az, hogy ez minden játékra vonatkozik, mind konzolokon, mind PC-n. Így a Thrustmaster szabadalmaztatott T-RTF technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy holt zónák és késleltetés nélkül élvezzék a játékot.

Külső tápegység

A külső tápegység állandó teljesítményt és hatalmas maximális teljesítményt (400W) biztosít a Thrustmaster T-GT II PACK számára, hogy azonnal reagálhasson a játék ultragyors igényeire - amelyet a T-LIN funkció és a T-40VE motor tesz lehetővé.


Paraméterek

Platform

Platform PC, PS5, PS4

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB
Kompatibilis operációs rendszer Windows 7, Windows 8, Windows 10

Méretek

Szélesség 535 mm
Magasság 380 mm
Mélység 310 mm

Tömeg

Súly 12 000 g

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback
Gombok száma 25 ×

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék

Kompatibilitás

Kompatibilitás PS4, PS5, Windows 10

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció
Gombok száma 30 ×

Sorozat

Játék és filmsorozat Gran Turismo
Kód:  MA517b2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  4160846

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10