Oldal frissítése

Thrustmaster T-Flight Hotas 4

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thrustmaster T-Flight Hotas 4

A THRUSTMASTER T-Flight HOTAS 4 új generációs nagyon népszerű joystick lecsatolható tolóerő karral. Természetesen rendkívül népszerű és hasznos eszköz lesz a repülés szimulátorok rajongóinak körében, emellett egyértelműen a legideálisabb választás a számukra. 

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes ergonómia
  • Lecsatolható tolóerő kar
  • Öt-tengelyes
  • 12 akció gomb + 1 gyorstüzelő ravasz, POV nézet
  • PS4 kompatibilitás

Tökéletes kontroll

A kéz kényelméért felelős támasz kialakításának ellenére a joystick súlyozott alappal és megfelelő ellenállásal rendelkezik a maximális stabilitás biztosítása érdekében.  A Hotas 4 ergonomikusan kiegyensúlyozott, így minden típusú repülési módhoz képes alkalmazkodni. Legyen szó akár a légiharcról, úrbéli kalandról, vagy polgári légi járatról, ez a joystick mindenre kitűnő választás. Egyik előnye továbbá az szabályozható kormány ellenállása is, a reálisabb repülés érzéséért. Abban az esetben, ha a tolerő kart nem szeretné hsználni a repülésekhez, akkor könnyedén leválaszthatja azt, kizárólag csak a joystick-ot használva.

PS4 Kompatibilis

A joystick  teljesen kompatibilis a Play Station 4 konzollal, néhány, kizárólag a PS 4-hez tervezett vezérlőgombbal is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően olyan hozzáférést kap a különböző funkciókhoz, amelyek lehetővé teszik a játék és a konzol menüje közti váltást, illetve a játékmód azonnali elérését is.

Rengeteg programozható gomb

Összesen 12 programozható gombbal van felszerelve, POV irányzóval és ezen funkciók felderítésére vaó vezérlőkkel. Nagy előny a gyors tüzelő ravaszt, ami a légi harcban szinte legyőzhetetlenné teszi majd.

 
Kód:  MA520d
Termékszám:  4160656

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20