Oldal frissítése

Thrustmaster T-CHRONO PADDLE

4,6 7 értékelés
23 690 Ft

Thrustmaster T-CHRONO PADDLE

A Thrustmaster T-CHRONO Paddle egy 100%-ban alumínium sebességváltó kar, amely kompatibilis a Thrustmaster Formula Wheel Ferrari SF1000 Edition kormánykerékkel. Robusztus és könnyű kialakítással, valamint szuperérzékeny 5 milliszekundumos válaszidővel rendelkezik. Ezt az aranyozott ezüstből készült érintkezős kapcsolók teszik lehetővé, alacsony ellenállással. Az eredmény egy reális push-pull-rendszer, amely ugyanúgy működik, mint egy igazi Ferrari SF1000 kormánykeréken, és lehetővé teszi a gyors versenyidők elérését. A Thrustmaster T-CHRONO Paddle kompatibilis a Windows 10-zel rendelkező számítógépekkel, a PlayStation 4, 5, az Xbox One, Xbox Series X és Xbox Series S konzolokkal.

A Thrustmaster T-CHRONO Paddle sebességváltó kar fő jellemzői

  • Thrustmaster T-CHRONO Paddle sebességváltó kar a Thrustmaster Formula Wheel Ferrari SF1000 Edition kormánykerékhez
  • Szuper gyors és rendkívül pontos váltási érzés a legigényesebb, szimulátorokkal játszó gamereknek
  • Robusztus és ugyanakkor könnyű konstrukció 100% alumíniumból
  • Kapcsolók aranyozott ezüst érintkezőkkel
  • Kompatibilis a Windows 10-zel rendelkező számítógépekkel, a PlayStation 4, 5, az Xbox One, Xbox Series X és Xbox Series S konzolokkal

Paraméterek

Platform

Platform Xbox Series X|S

Szín

Szín Ezüst

Tulajdonságok

Típus Váltókar
Kód:  MA600a1d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4060203

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05