Oldal frissítése

Thrustmaster MFD Cougar Pack

4,7 3 értékelés
34 990 Ft

Thrustmaster MFD Cougar Pack

Ha a repülőgép szimulátorok rajongója vagy, a Thrustmaster MFD Cougar Pack navigációs panelkészletet neked találták ki. A panelek a U.S. Air Force F-16 MFD stílusában készültek. A készlet két plexiablakból és két programozható LED-panelből áll az MFD üzemmódhoz, így mindig kézben tarthatod a repülőgépedet. A felejthetetlen repülési pillanatokat a lehető legrealisztikusabb módon élheted át. Bővítsd a felszerelésedet ezzel az elegáns Thrustmaster MFD Cougar Pack navigációs panellel, és emeld a szimulációt magasabb szintre. Szárnyalj a föld fölött egy polgári vagy akár katonai repülőgép pilótájaként, és küzdj meg a repülőgép szimulátor összes kihívásával.

A Thrustmaster MFD Cougar Pack kontroller főbb jellemzői

  • Maximálisan valósághű repülési élményt nyújt
  • Összesen 48 programozható elem
  • Állítható háttérvilágítás
  • Többállású, csúszásmentes és levehető talp
  • Két plexiablak
  • 3 előre nyomtatott elrendezés előre beállított beállításokkal a "Microsoft Flight Simulator X"-hez

Navigációs panel az igazi rajongóknak

Egyszerűen csatlakoztasd a kontrollert USB-n keresztül a számítógéphez, helyezd be a három előre nyomtatott előbeállítás - Generic, Light Aviation vagy Airplane - egyikét, majd élvezd zavartalanul kedvenc játékodat. A Thrustmaster MFD Cougar Pack navigációs panelek levehető talppal és állítható dőlésszöggel rendelkeznek. A 20 gombbal és 4 MFD kapcsolóval és a programozható LED háttérvilágítással együtt a készülék páratlan repülőgép díszlet lesz az otthonodban. Akár 48 kezelőszerv is a rendelkezésedre áll, számos funkció programozásának lehetőségével.
Kompatibilitás: 
Minden repülőgép szimuláció, amely támogatja a multi-USB-t


Paraméterek

Platform

Platform PC

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB

Szín

Szín Fekete

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Háttérvilágítás, Analóg stick
Gombok száma 20 ×
Kód:  MA515o
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2960708

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15