Oldal frissítése

Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick

5,0 22 értékelés
114 290 Ft

Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick

A Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick joystick egy valóra vált álom minden gamernek és repülőszimulátorrajongónak. A botkormány az amerikai hadsereg Fairchild A-10C Thunderbolt II típusú vadászgépének (melyet Warthognak is neveznek) kezelőszervének pontos mása. A modern repülőgépszimulátorokkal kiegészülve ez a joystick páratlan élményt nyújt használójának.
A joystick a maximális stabilitás és hű megjelenés érdekében fémből készül. A 19 gombbal és a 8-irányú POV kapcsolóval felszerelt joystick a mellékelt T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) szoftvernek hála teljes mértékben tesztelhető és programozható, hogy a felhasználó minden igényét kielégítse.
 

Főbb jellemzők:

  • A Fairchild A-10C Thunderbolt II kezelőszervének pontos mása
  • 19 gomb, 8 irányú POV kapcsoló
  • Interfész: USB
  • Fémből készült
  • Támogatott rendszerek: PC

Paraméterek

Platform

Platform PC

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Kontroller típusa

Kontroller típusa Joystick
Kód:  MA521a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2960738
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05