Oldal frissítése

Thrustmaster HOTAS Warthog

5,0 22 értékelés
222 690 Ft

Thrustmaster HOTAS Warthog

A Thrustmaster HOTAS Warthog egy valóra vált álom a játékosok és a repülés szerelmeseinek számára. Nagyon pontos mása az U. S. Air Force A-10C Thunderbolt II katonai repülőgépeknek. (úgynevezett Warthrog) A modern játékos szimulációkkal együtt ez a joystick szett egyedülálló repülési élményt biztosít.

A joystick és a gázkar is fémből készült, ami biztosítja a maximális stabilitást és a hiteles megjelenést. A joystick fel van szerelve 19 gombbal és 8 nézetkapcsolással. A gázkar 15 gombbal és egy TRIM kerékkel rendelkezik a jármű repülés közben történő kiegyenlítése érdekében. A T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster Advanced Programming Graphical Editor) szoftver megengedi, hogy tesztelje, konfigurálja és programozza a Thrustmaster vezérlőt.


Műszaki adatok:
Jellemzők:
Fairchild A-10C Thunderbolt II joystick és gázkar mása
Joystick: 19 gomb, 8 irányú nézetkapcsolás
Gázkar: 15 gomb, TRIM kerék
Interfész: USB
Anyag: fém
Támogatott rendszerek: PC

Paraméterek

Platform

Platform PC

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Gombok száma 51 db
Tengelyek száma 4 db
Funkciók Gázpedál, Mágneses szenzor, Átmeneti irányú kapcsoló, Programozható gombok, Állítható ellenállás, Valódi repülőgép utánzat

Kontroller típusa

Kontroller típusa Joystick gázkarral
Kód:  MA521b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2960720
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10