Oldal frissítése

Thrustmaster Gamepad eSwap X Pro Controller

4,0 2 értékelés
74 790 Ft

Thrustmaster Gamepad eSwap X Pro Controller

A Thrustmaster eSwap X gamepad tökéletes játékélményt nyújt

Az eSwap X Pro Controller professzionális moduláris gamepad-et az olyan gamerek számára tervezték, akik szeretnék még magasabb szintre emelni a játékot, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el. A stílusos és ergonomikus kontroller összesen 18 rendkívül érzékeny mikrokapcsolóval ellátott gombbal rendelkezik, amely gondoskodik a villámgyors válaszidőről a legújabb játékoknál is. Emellett az eSwap X Pro Controller gamepad korlátlan moduláris rendszerrel büszkélkedhet, amelynek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden követelményhez és játékstílushoz. Kompatibilis az XboxSeriesX|S és az Xbox One konzolokkal és a PC-vel is.

eSwap X Pro Controller gamepad

Az eSwap X Pro gamepad precíz

Az eSwap X Pro Controller villámgyors válaszidejét azoknak az érzékeny mikrokapcsolóknak köszönheti, amelyet minden egyes modulba és gombba beépítettek. A kapcsolók érzékenyek, minden egyes lenyomást fizikailag is megérzel, amely lehetővé teszi a játék pontosabb és kényelmesebb irányítását, sőt, előnyre tehetsz szert az ellenfelekkel szemben. Jó hír, hogy nem szükséges aggódnod a kontroller élettartama miatt sem - a gombok ellenállnak 5 millió lenyomásnak, a kalibrált mini karok pedig akár 2 millió aktiválásnak.

eSwap X Pro Controller gamepad

Gyors és egyszerű modulcsere

Az eSwap X Pro Controller a cserélhető modulok korlátlan rendszerét hozza el, amely hatással van a kontroller teljesítményére és formatervezésére. Válassz a végeláthatatlan számú add-on modulok közül, amelyek biztosítják a játék közbeni kényelmet, új funkciókat kínálnak vagy kifogástalanul igazodnak a kedvenc játékodhoz. A T-MOD technológia és a Hot Swap funkció lehetővé teszi a modul kicserélését egy másikra bármikor játék közben.

eSwap X Pro Controller gamepad

Stílusos, lekerekített ravasz

Az Xbox játékkonzol által inspirált különleges lekerekített ravasz igazán kellemes érintésű, az alkalmazáson keresztül könnyedén beállíthatod minden funkcióját és paraméterét.

eSwap X Pro Controller gamepad

A ravasz lezárása

Az eSwap X Pro Controller lehetővé teszi a ravasz könnyű beállítását és az útjának lezárását, így tehát egyszerűen igazodik a játékstílusodhoz.

eSwap X Pro Controller gamepad

Ingyenes elérhető alkalmazás

Az intelligens alkalmazás segítségével könnyedén újraprogramozhatod a gamepad vezérlőit és beállíthatod a játékprofilokat vagy a mini karok és ravaszok konfigurációját is.

eSwap X Pro Controller gamepad

Új analóg mini karok (NXG)

Az ESWAP X PRO CONTROLLER az analóg mini karok (NXG) új generációjával rendelkezik, amelyet az előző Thrustmaster vezérlőkhez viszonyítva nagyobb pontosság és hosszabb élettartam jellemez. A karok a kiváló mechanikai ellenállást, a középső pozícióba való visszatérés abszolút pontosságát és ez akár 2 millió kapcsolásnak is ellenálló élettartamot egyesítik.

eSwap X Pro Controller gamepad

A Thrustmaster eSwap X Pro gamepad igazán rugalmas

A könnyedén cserélhető modulok és a vezérlő tökéletesen ergonomikus formatervezése gondoskodnak arról, hogy a kontroller minden játékstílushoz alkalmas legyen: lövöldözős, sport, FPS/TPS és RPG. Az eSwap X Pro Controller négy programozható gombbal rendelkezik, lezárhatod a ravasz mozgásának útját (RT/LT) továbbá egy folyamatosan szabályozható gombbal állíthatod be átmenet nélkül a fejhallgató és a mikrofon hangerejét. Ezt egészíti ki a különleges ravasz gomb, amelyet az Xbox játékkonzol inspirált.

eSwap X Pro Controller gamepad

Az eSwap X Pro Controller gamepad főbb jellemzői

  • Stílusos és ergonomikus vezérlő villámgyors válaszidővel
  • A gamepad kompatibilis az Xbox Series X | S és Xbox One konzolokkal és a PC-vel
  • Az eSwap X Pro Controller gamepad érzékeny mikrokapcsolókkal rendelkezik
  • A Hot Swap funkcióval lehetséges a modulok egyszerű cseréje a játékban
  • Állítható hosszúságú ravasz út
  • Új és továbbfejlesztett analóg mini karok
  • A Thrustmaster eSwap X Pro Controller részletesen beállítható az ingyenesen elérhető alkalmazással
  • Fonott kábel saját csatlakozóval
eSwap X Pro Controller gamepad

Paraméterek

Platform

Platform Xbox Series X|S, Xbox One

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB
Kompatibilis operációs rendszer Windows 10

Méretek

Szélesség 160 mm
Magasság 120 mm
Mélység 60 mm

Tömeg

Súly 300 g

Szín

Szín Fekete

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Analóg stick, Egyéni gomb-hozzárendelés
Kód:  MA518a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4460174

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05