Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on

4,8 23 értékelés
62 890 Ft

Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on

 Élvezze a luxus vezetési élményt ezzel a levehető és cserélhető kormánykerékkel a Thrustmaster TX/T500RS és T300 RS típusú alapokhoz. Az eszköz pontos mása a a Ferrari Forma-1 kormányával, amelyet a legendás autógyártóval együttműködve terveztek. Nem csak a kiváló manőverezhetőség és kezelhetőség jellemzi, hanem exkluzív anyagok felhasználása is,  amelyek rendkívül tartósak, verhetetlen állóképességet bizosítva még akkor is, ha a virtuális versenyzés a legtöbbet kívánja az eszköztől.

Legfontosabb jellemzői

  • A Ferrari Forma-1-es kormányának tökéletes reprodukciója
  • Csiszolt acél a kiváló tartósságért még agresszív vezetési stílusnál is
  • Tökéletesen illeszkedik 8 gombhoz, 1 pár szabványos 8 D-Padhoz, reálisan reagál a gombnyomásra
  • Két váltókar
  • A kormányzott gumiabroncs valósághű érzést ad
  • Könnyen cserélhető kormánykerék a gyorskioldónak köszönheően

Hivatásos versenyzőknek

A kormány már első látásra olyan eszköz, amely tökéletesen megfelel a legkeményebb verseny követelményeinek. A két forgó kar mellett, amely lehetővé teszi, hogy a verseny során beállítsa autója jellemzőit, 8 gomb, háromállású központosító kapcsoló és két szabványos 8 D-Pad is képes reagálni a tömörítésre. Két F1-es váltókar teszi még kifinomultabbá a legösszetettebb játékot.  

Megnövelt kompatibilitás az egyszerű versenyzéshez

Bármihez is csatlakoztatnánk  virtuális autónkat, Xbox One-hoz, PlayStation 3-hoz, PlayStation 4-hez vagy PC-hez, aggodalomra semmi ok, az eszköz mindegyikkel kompatibilis. Így gyakorlatilag bárhol használhatod,  csak csatlakoztasd és játssz a kényelmes kanapén, vagy a számítógép előtt. A Quick Release gyorskioldó rendszerrel könnyen lecsatolhatod a kormányt és részeit. Egy féktelen verseny soha nem volt még ilyen egyszerű.

Paraméterek

Platform

Platform PC, PS4, Xbox One, PS3

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Megjelenés

Megjelenés Különleges kiadás

Funkciók

Funkciók Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 8 ×

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék
Kód:  MA516j3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4160571
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10