Oldal frissítése

Samsung Odyssey

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Odyssey


Samsung Odyssey virtuális valóság szemüveg

360°-os térhangzás a Samsung Odyssey szemüveggel

Merülj el a részletek világában

Hajts a győzelemre az új, két játékvezérlővel érkező Samsung Odyssey virtuális valóság szemüveggel. Csatlakozz a Windows Mixed Reality virtuális világához – ehhez szükséged lesz egy kompatibilis, Windows 10 számítógépre, valamint a Fall Creators őszi frissítésére. Beszélgess barátaiddal, miközben szabadon mozogsz, élvezd a téged körülvevő élénk grafikát, valamint az AKG fejhallgatónak köszönhetően a 360°-os térhangzást. 


Samsung Odyssey virtuális valóság szemüveg

A Samsung Odyssey virtuális valóság szemüveg legfontosabb jellemzői

  • Windows Mixed Reality 
  • 2 x játékvezérlő, AA elemekkel érkezik
  • Kettő 3,5" AMOLED kijelző (1440 × 1600 pixel)
  • 110° látószög
  • Beépített mikrofon
  • 360°-os térhangzás
  • A 6DoF rendszer biztosítja a több tengelyen történő képelforgatást
  • 6DoF kamera 2 ×
  • Csatlakoztatás HDMI-n, USB 3.0-n keresztül
  • Kompatibilis a Windows 10 operációs rendszerrel


Dual AMOLED kijelző

A világos és tiszta grafika sokkal élénkebbé és magával ragadóbbá teszi a virtuális kalandot. Élj át fantasztikus élményeket a Samsung Odyssey szemüveggel, és a két AMOLED 3,5" nagy felbontású kijelzővel. Széles, 110°-os látószöget biztosít kettős kijelzővel.


Sokoldalú Windows Mixed Reality 

Hallgasd meg, mi zajlik körülötted, merülj el a virtuális világban, és kommunikálj barátaiddal, valamint ellenségeiddel a Mixed Reality headsettel. A mikrofont közvetlenül a fejhallgatóba építették be, így jelentősen csökken a zúgás. Az eredmény tiszta és érthető kommunikáció. A Samsung Odyssey HMD szemüveg lehetővé teszi a Cortanával - azaz a Microsoft Virtual Assistanttel történő kommunikációt.

Samsung Odyssey virtuális valóság szemüveg

Válaszd ki a saját valóságodat

Fedezd fel a több mint ötven, a Microsoft Store áruházban elérhető Windows Mixed Reality virtuális világot. A Samsung Odyssey HMD szemüveg tulajdonosaként ingyenes Rock and Railstkaphatsz - indulás a győzelemért!


Samsung Odyssey virtuális valóság szemüveg

Samsung Odyssey – egyszerű beállítás

A Samsung Odyssey szemüveg virtuális valósághoz történő beállítása rendkívül egyszerű. Nincs szükség további külső érzékelőkre. Elegendő csatlakoztatni egy kompatibilis számítógéphez, és már indulhat is a játék. A természetes mozgás érdekében használd a játékvezérlőt és gesztusokat. A 6DoF (Six Degrees of Freedom) rendszer minden tengely mentén elmozdítja a képet a fej billentésekor vagy elfordításakor.

Az IPD beállításával egyszerűen személyre szabhatod a kijelzőt az optimális nézet érdekében. 


Kód:  SAAW0021b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10