Oldal frissítése

Samsung Gear VR

4,4 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Gear VR

A Samsung Gear VR szemüvegének ergonomikus kialakításával élvezze a lélegzetelállító virtuális valóságot. Ezek a szemüvegek a felhasználók kényelmére fókuszálnak. A Gear VR szemüveget hosszabb fejpánt, kényelmes párnázat és jobb ergonómia jellemzi. Ez biztosítja a virtuális valósághoz hosszabb távú, kényelmes és élvezetesebb használatát. A Samsung Gear VR már kompatibilis több okoskészülékkel is, úgy mint: Samsung Galaxy Note 7, Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 él, S6 edge +.  A szemüveg új típusú USB-C csatlakozóval csatlakoztatható és nagy látószöggel bír 101 ° -os tartományban. A csomag tartalmaz egy olyan átalakító adaptert is, amely segítségével az USB-C csatlakozó a microUSB csatlakozókkal visszamenőleg kompatibilis.


Legfontosabb jellemzői

  • Élvezze a virtuális valóságot otthoni környezetben
  • Kényelmes párnázattal és jobb ergonómiai kialakítással
  • Új típusú USB-C  csatlakozó és nagyobb területen
  • Exkluzív, elegáns design
  • Átalakító adapter lehetővé teszi az USB-C csatlakozó a microUSB csatlakozókkal visszamenőleges kompatibilitását

Szemüveg kompatibilis: Galaxy Note 7 Galaxy S7, S7 él, S6, S6 él, S6 él + (SM-N930, SM-G930F, SM-G935F, SM-G920F, SM-G925F, SM-G928F) eszközökkel

 
Kód:  SAAW0020c
Termékszám:  SM-R323NBKAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20