Oldal frissítése

NZXT Kraken X42

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NZXT Kraken X42

Minden az egyben vízhűtő rendszer a hő hatékony elvezetéséért. Új, RGB háttérvilágítású vízszivattyúval és megerősített csőrendszerrel. Hatékony vízhűtő rendszer nagyteljesítményű processzorokhoz tervezve azoknak, akik a legjobbak akarnak lenni.  Tökéletesen helyettesítője lehet a zajos ventilátornak vagy hűtőbordának. Hatékony hőelvezetést és hosszabb élettartamot biztosít a processzornak.

Legfontosabb jellemzők

  • Újonnan tervezett vízszivattyú
  • Személyre szabható RGB háttérvilágítás
  • Egy erős és halk Aer P ventilátor 
  • Időtálló, megerősített csőrendszer
  • Intuitív CAM szoftver a teljes beállításhoz

Hűvös processzor minden helyzetben

Az új Kraken modellsorozat egy tökéletesített vízszivattyúval lett ellátva, amely csendesebb és még erősebb, mint az előző generáció. Az új kialakítás kiváló hűtési eredményeket ér el, elsősorben a réz hűtőtestnek köszönhetően, amely közvetlenül a processzorhoz csatlakozik. A vízpumpa változtatható sebességgel rendelkezik, amely 1000-2800 +/- 300 RPM tartományban állítható. A szivattyú két csővel csatlakozik az erőteljes, 140 mm-es Aer P ventilátorral felszerelt radiátorhoz.  Az átdolgozott ventilátor lapátoknak és a dinamikus csapágyas ventilátornak köszönhetően szinte teljesen zajtalan, és biztosan nem fog zavarni a játékban. 

Szabályozható beállítások

Az új szoftver biztosítja az önálló CAM teljesítményt a vízpumpák és a ventilátorok finomhangolásához. Az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi a processzor állapotának és a ventilátor sebességének áttekintését. Az új Kraken X sorozat tökéletesen harmonizál a játék intenzitásával. A vízpumpa RGB háttérvilágítással felszerelt, amelynek színei személyre szabhatóak. Az alapértelmezett választási lehetősegek reagálnak a rendszer állapotának változásaira úgy, mint a processzor hőmérsékletére.

Paraméterek

Méret

Szélesség 175 mm
Magasság 30 mm
Mélység 143 mm

Paraméterek

Hűtő típusa Vízhűtés

Ventilátorok sebessége

Maximális sebesség 1 800 RPM
Maximális zajszint 38 dB
Fordulatszám szabályozás Automatikus fordulatszám szabályozás

Foglalat

AMD foglalat AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+
Intel foglalat 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 2011, 2011-3, 2066
Kód:  CT440b2b
Termékszám:  RL-KRX42-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10