Oldal frissítése

MSI Trident Arctic VR7RD 3-060EU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Trident Arctic VR7RD 3-060EU


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Legújabb 7. generációs Intel Core processzor

Az új 7. generációs Intel processzorok kisebb energiaigény mellett magasabb teljesítmény leadására képesek, így felkínálják a túlhajtás lehetőségét. A Nightblade számítógépekben csak a legnagyobb teljesítményű Intel Core i7 és i5 verzióit használják, ezzel biztosítva a megfelelő teljesítményt a legmodernebb játékok futtatásához.

 
MSI Trident 3 VR7RC
 

MSI Trident 3 Arctic VR7RD-060EU – a könnyen szállítható gamer PC

Kis testbe zárt óriás, ez a bivalyerős, játszásra szánt számítógép az MSI Trident 3. Helyet szeretne spórolni, vagy a következő LAN partyra már vinné a saját gépét? A Trident mindössze 3,17 kg, és egy hátizsákban is könnyedén elfér. A hihetetlen teljesítmény egy kompakt és kitűnően design-olt gépházba van zárva, melynek LED megvilágítását saját stílusára szabhatja. A számítógép leginkább a modern VR platformmal kompatibilis, amely számára speciálisan a gépház elején kapott helyet a HDMI csatlakozó, valamint a gép tartalmaz egy optimalizáló szoftvert a lehető legjobb virtuális élmény eléréséhez.

 
Nvidia GTX
 

A legújab NVIDIA GeForce GTX 1070 grafika

Játssza a legújabb játékokat a legmagasabb grafikai részletességgel. A kompakt gépházban helyet kapott az NVIDIA GeForce legújabb Pascal osztályú kártyája. Ez a GTX 1070 modell 8GB teljesítménnyel. Ez a grafikus kártya elegendő teljesítményt nyújt a legtöbb modern játék Full HD felbontású futtatásához.


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

A játék futtatása pillanatok alatt

Kapcsolódjon be a játékba mindenkinél hamarabb a gyors, M.2. SSD meghajtóval. A multimédiás adatok számára pedig ott az 1TB kapacitású merevlemez. További bővítés lehetséges külső USB meghajtóval.

 
MSI Trident 3
 

Kompakt gépház, de elég csatlakozó

Az MSI Trident 3 Arctic VR7RD-060EU megnyerő design-ja és kompakt méretei biztos felkeltik az érdeklődését. A megfelelő mennyiségű csatlakozási lehetőséget a 4db USB 2.0, a 3db USB 3.1 és az 1db USB-C biztosítja. Természetesen helyet kaptak HDMI és DVI csatlakozók is.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Maximális hűtés, minimális zaj

A számítógép hűtését a szofisztikált Silent Storm Cooling rendszer biztosítja, melynek köszönhetően a gépház egészében áramlik a levegő, így az egész rendszert védi a felmelegedéstől, miközben csendes marad maximális kihasználtság esetén is.


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Virtuális Nahimic térhangzás

A Nahimic 3D hangzásra specializálódott rendszere, valamint annak javított 7.1-es változata teszi teljessé az élményt akár egy egyszerű fejhallgatón, akár profi hangberendezésen keresztül, valamint segít kiszűrni a külső zajokat.

Audio Boost
 

Tökéletes hang a fejhallgatókban

Az Audio Boost 3 biztosítja a legjobb hangot a fejhallgatókban. Ez a rendszer magába foglalja az aranyozott csatlakozókat, az audio chip speciális árnyékolását, a szigetelt hang-áramkört, valamint a fejhallgató erősítőjét.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Ingyenes Stream funkció

A profi live stream funkiót az Xsplit Gamecaster alkalmazás támogatja. Játszd fel vagy oszd meg, amit szeretnél a Twitch, YouTube, UStream és egyéb csatornákon keresztül.

 
 

Paraméterek

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i7
Processzor modell Intel Core i7 7700 Kaby Lake
Processzor frekvencia 4,2 GHz (4 200 MHz)
Processzormagok száma 8 ×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1070

Videókártya

Videókártya memória mérete 8 GB

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 256 GB (0,26 TB)
Tárhely típusa SSD
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi

Szín és dizájn

Szín Fehér
Ház mérete Mini Tower
Elülső panel elhelyezkedése Elöl
Oldalfalak Nem átlátszó

Rendszermemória

RAM memória mérete 16 GB
Memória típusa DDR4

Kimenetek

USB 2.0 4 ×
USB 3.2 Gen 2 3 db
USB-C 1 db
Egyéb LAN
Kód:  TB240m
Termékszám:  Trident 3 Arctic VR7RD-060EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20