Oldal frissítése

FIXED JOY

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIXED JOY

Szenvedélyes játékos vagy és keresel valamit, ami élvezetesebbé teszi a játékot a mobiltelefonodon? Az új Fixed Joy gamer joystick mobiltelefonokhoz épp neked készült. Azonnal megszereted, amint a mobiltelefonodra rögzíted. Alkalmazása nagyon egyszerű, csak rögzítsd a joystickot a tapadókorongokkal a kijelző kezelőpaneljéhez, és kezdődhetnek az új kalandok. 

A FIXED JOY joystick fő jellemzői

  • Mobiltelefonokhoz és tabletekhez tervezték
  • Könnyen használható
  • Nem karcolja meg a készüléked kijelzőjét
  • A FIXED JOY gamer joystick kompatibilis az iOS és Android rendszerekkel
  •  Tapadókorongokkal rögzíthető a kijelzőre

Gyengéd a készülékedhez

Fix Joy gamer joystick nemcsak hatékony segítő a játékos kalandjaiban, de egyben nagyon gyengéd a mobiltelefonodhoz vagy a tabletedhez. A tapadókorongok, amelyek a joystickot a mobiltelefon kijelzőjére rögzítik, megfelelően kezeltek, hogy ne karcolják meg a mobiltelefonod kijelzőjét.

Paraméterek

Platform

Platform Mobiltelefon, Tablet
Kód:  FXDsc004
Termékszám:  FIXJ-JOY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05