Oldal frissítése

FIFA 15 - Xbox One

4,7 3 értékelés
Változat
Platform
Xbox - doboz
7 690 Ft

FIFA 15 - Xbox One

Rendszeres adag futball

Minden év ősz elején elindul a legjobb futballversenyek körforgása.Az EA Sports fejlesztői természetesen tudják ezt, és senkit sem hagynak kétséget afelől, hogy a FIFA 15 ismét a figyelem középpontjába kerül.Kösd be a cipődet, gondosan zselézd be a hajad, és rúgj egy mesterhármas a Barcelonának!

Játéklabor

Bámulatosan részletgazdag: szó szerint élő futball, amely soha nem látott élményt nyújt neked.A játékosok az általuk végrehajtott akciók mértékének megfelelően kifejezik a saját érzelmeiket.A több mint 600 féle új reakciót a gólokra vagy elhibázott befejezésekre egyszerűen muszáj megnézni.A magával ragadó kommentár érzékletesen kíséri a zöld gyepen zajló eseményeket, és a lelátókon elhangzó énekkel együtt gyorsan megteremti a megfelelő hangulatot.

FIFA 15

Kifinomult fizika

A játék teljesen megújult taktikai oldala végett egy gondos stratéga kezében kulcsfontosságú előnnyé válhat az egyébként kiegyenlített játék is. Ehhez nagyban hozzájárul a játékosok rendkívül fejlett intelligenciája.Élvezni fogod az új cikkcakkokat és az egyérintéses kopogtatásokat.Még a léggömb fizikája sem maradt észrevétlen.A büntetőterületen belülről leadott, nagy rotációval végrehajtott lövések alatt még a legjobb kapus is csak néz majd, mint Rozi a moziban.

FIFA 15

A standard kiadás több érdekes bónuszt is tartalmaz. Az Adidas által szponzorált elit sztárcsapatot kapod. Emellett adományoznak néhány pár Predator cipőt is a legjobb játékosoknak. Ezen kívül 3 bónusz gólünnep, egy történelmi mezkészlet és 15 FUT aranycsomag is jár hozzá.

Paraméterek

Platform / Licenc

Platform Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Sport
Játék környezet Csapatsportok
Játékmechanika PVP
A játék grafikai tervezése VR

Multiplayer

Multiplayer Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Lokalizáció

Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2014

Verzió

Platform Xbox - doboz
Exkluzivitás Xbox One

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO115b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1013509
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05