Oldal frissítése

Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Vengeance

4,8 69 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Vengeance

Erőteljes, nagy kapacitású memória modul márka CORSAIR Vengeance egy sorozat célja, hogy nagy teljesítményű asztali típusú munkaállomások és játékautomaták.A memóriamodul típusától DDR3, a teljes kapacitás 8 gigabájt 1600 MHz-es-es működési frekvencia, amelyen képesek elérni szilárd CL10 időzítés. Keresztül a technológia használata, a kétcsatornás és a kis teljesítmény nyújt optimális kombinációja a teljesítmény, az érzékenységet és alacsony energiaigénye. Ez a verzió támogatja a memória XMP profilok, amely lehetővé teszi kompatibilis alaplapok könnyedén órajele.
Jönnek az innovatív passzív hűtő alumíniumból készült, magas bordák, amely tökéletesen eltávolítja a maradék hő és kiváló stabilitást biztosít még a tuningolás modulokat. Összehasonlítva az előző DDR1 és DDR2 memóriákat kínál magasabb frekvencia és az alacsonyabb energiafogyasztás. Modulok a DDR2 240 csapok, hanem azért, hogy ne kerülhessen sor visszaélésekre, a kulcs (vagy bevágás) van elhelyezve, egy másik helyen.
Műszaki adatok:
típus:
DDR3
kapacitás:
8 gigabájt
jelentése:
1600 MHz-es
időzítés:
CL10
tanúsítvány:
PC12800
áramellátás:
1,5 V
Egyéb:
XMP
felület:
240-pin DIMM

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL10

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, XMP
Kód:  DO663k1
Termékszám:  CMZ8GX3M1A1600C10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05