Oldal frissítése

Corsair 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Blue Vengeance Low profile

4,6 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Blue Vengeance Low profile

Ez a Blue Vengeance sorozatból származó CORSAIR memóriamodul a maga alacsony profilú kialakításával elsősorban a nagyteljesítményű multimédiás asztali számítógépekhez ajánlott SFF és Mini ITX nagyságban. A csomagolás két darab DDR3-as memóriamodult tartalmaz, amelyek összkapacitása 4 GB, munkafrekvenciája pedig 1600 MHz, amely mellett képesek elérni a nagyszerű CL9-9-9-24 időzítést is. Hála a Dual-Channel technológia felhasználásának és az alacsony áramellátásnak, a teljesítmény, rövid válaszidő és alacsony energiaszükséglet kombinációjával büszkélkedhet. Ez a memóriaverzió támogatja az XMP profilokat, amelyek lehetővé teszik számodra a könnyű overclockingot az ezzel kompatibilis alaplapokkal.

Innovatív passzív alumínium hűtővel rendelkezik, amely tökéletesen elvezeti a keletkezett hőt, ezáltal biztosítva a még overclocking esetén is kifogástalan stabilitást. A régebbi DDR1 és DDR2 memóriamodulokhoz képest nagyobb frekvenciával és alacsonyabb fogyasztással büszkélkedhet. A DDR2-es memóriamodulokhoz hasonlóan ezek is 240 pinesek, ám annak érdekében, hogy megelőzve legyen a helytelen használatuk, a kulcs (vagy bemélyedés) máshol lett elhelyezve.
Műszaki adatok:
Típus:
DDR3
Méret:
2x 2 GB
Frekvencia:
1600 MHz
időzítés:
CL9-9-9-24
Tanúsítvány:
PC12800
Áramellátás:
1,5 V
Egyéb:
XMP
Interfész:
240-pin DIMM

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL9

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Low Profile, Passzív hűtés, XMP
Kód:  DO670c4
Termékszám:  CML4GX3M2A1600C9B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05