Oldal frissítése

GAINWARD GTX950 DDR5 2 gigabájt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GAINWARD GTX950 DDR5 2 gigabájt

GAINWARD indít egy új, nagy teljesítményű grafikus kártya. Ennek alapján a kártya GPU NVIDIA GeForce GTX 950, amely felhasználásával előállított egy 28nm gyártási folyamat és kihasználja a hatalmas építészeti MAXWELL új generáció. Grafikus mag órajele magas frekvenciája 1026 MHz a lehetőséget, hogy növelje akár 1190 MHz-es boost módban. A mag van kötve szupergyors GDDR5 memória típus kapacitása 2 GB A memória órajele 6610 MHz-es frekvencián félelmetes, amelynek köszönhetően kártya kiváló teljesítményt nyújt a számítások során. Grafikus mag és a memória segítségével kommunikál a busz szélessége 128 bit.

legfontosabb jellemzői

  • Powered chip NVIDIA GeForce GTX 950
  • Integrált gyors 2GB memória típusa GDDR5 128 bites busz
  • Csatlakozók az egyszerű kapcsolat minden típusú monitorok
  • Támogatja a DirectX 12

Csatlakoztasson több kártya nagyobb teljesítményre

Még mindig úgy tűnik, hogy a testmozgás hiánya? Támogatja az SLI technológia nem probléma most olyan több grafikus kártyát egy rendszerben, és a megnövekedett grafikai teljesítmény számítógépek lélegzetelállító magasságokat. Az egyetlen grafikus kártya nagy teljesítményű, de ha több kártya nem fog játszani a teljes részleteket a problémát. A feltétel is kompatibilis alaplap és egyéb hardver elég erős.

NVIDIA 3D Vision

Kedvenc kártya támogatja az NVIDIA 3D Vision, amelynek segítségével együtt olyan monitort, amely támogatja a 3D kijelző és 3D speciális szemüveggel, hogy megtapasztalják lélegzetelállító élményt néző vagy a világ a filmek, játékok és intenzívebben, mint valaha.

Támogatja a DirectX 12

Maga a kártya tartalmazza a DirectX 12, amely lehetővé teszi, hogy elvegye a legjobb minőséget és a legfejlettebb 3D grafika látvány és a lehető legjobban használja a teljesítmény kártya, beleértve a hanghatásokat. Majd lesz képes játszani a legújabb játékokat, amelyek támogatják ezt a technológiát, amely magában foglalja egy elképzelhetetlenül reális adatokat. A támogatás sokféle csatlakoztatási lehetőséget képalkotó kimeneti eszközök HDMI, DVI és DisplayPort.

Paraméterek

Méret

Szélesség 222 mm
Mélység 112 mm

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GTX 950
Stream processzorok száma 768×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia, Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 026 MHz
Memória frekvenciája 6 610 MHz (6,61 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI, 3-way SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 90 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin
Ajánlott tápegység 350 W
Kód:  EG932b6
Termékszám:  426018336-3514
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05