Oldal frissítése

GAINWARD GTX780 Ti Phantom 3 gigabájt DDR5

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GAINWARD GTX780 Ti Phantom 3 gigabájt DDR5

Üdvözöljük az új sorozat a grafikus kártyák nVidia GTX 700, amely összehozza a tapasztalat számítógépes játékok magasabb szinten. GeForce GTX 780 Ti egy "kiemelt" sorozat, ez is fel van szerelve GK110 mag, mint valaha, a legerősebb single-chip Nvidia kártya - a GTX Titan. Ačkoli stojí o poznání méně než Titan, tak výkonem je na tom o poznání lépe. Ez a teljesen kihasználják GK110 core architektúra alapján Kepler.Ha azt szeretnénk, high-end játék grafikus tökéletes ár-teljesítmény arány, a GeForce GTX 780 Ti biztosan nem megtévesztő.
Korszerűsített Kepler architektúra most a legjobb formában az összes aktivált számának CUDA magot 2880. Nem kell aggódni, hogy akkor még a legigényesebb játékok nem futnak teljes grafikai részletességgel. A kártya támogatja az NVIDIA 3D Vision Surround így kedvenc címek és játék több monitoron és 3D. A mérések szerint 2560 × 1440 px, négy alkalommal a megsemmisítő, akár 25% -kal jobb, mint az előző GTX 780 és 10% felülmúlja a változat a Titan. Versenyképes kártya új generációs Radeon R9 290 is elveszti a teljesítmény akár 10%.
Összehasonlítva a referencia változata a modell fel van szerelve egy hűvösebb fantom, amely egy hármas erős, halk ventilátorok. Ekkor hűtés 2.5 slot, és ha szükséges, könnyen tisztítható köszönhetően egyedi design levehető hűtőventilátorok. Hogy elegendő kínálat és az azt követő overclocking tag használt két 8 tűs csatlakozó. Ezért ajánlott forrás teljesítménye 600 watt. Bár első ránézésre úgy tűnhet, magas fogyasztása a kártya, amikor konvertáló teljesítmény per watt teljesen egyedülálló. Ha szeretne a számítógép nem igazán zsúfolt játékgép be, akkor csatlakoztassa közvetlenül néhány ilyen kártyák segítségével Nvidia SLI.
Core frekvencia 980 MHz, de ez nem jelent problémát a GPU Boost technológiát, hogy növelje akár egy lenyűgöző 1046 MHz. GPU Boost frekvencia figyeli a kártyát, és megújítja azt minden játék lesz a legnagyobb számú kép. Áteresztőképesség 336 gigabájt / s valóban figyelemre méltó, különösen azért, mert a GDDR5 memória órajele 7 GHz.Ott is simító technológia FXAA és TXAA exkluzív, természetesen ott is Nvidia PhysX nagy teljesítményű számítástechnikai viselkedését a fizika. Között kimenet tartalmaz egy pár DVI port, egy HDMI csatlakozót és egy DisplayPort egyre népszerűbb. 
 

Paraméterek

Méret

Szélesség 112 mm
Mélység 274 mm

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GTX 780 Ti
Stream processzorok száma 2 880×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia, Játék

Memória

RAM memória mérete 3 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 980 MHz
Memória frekvenciája 7 000 MHz (7 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI
DirectX változat 11.2

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 250 W
Szükséges plusz tápkábel 2× 8-pin
Ajánlott tápegység 600 W
Kód:  EG935i
Termékszám:  426018336-3057
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10