Oldal frissítése

Fujitsu NVIDIA Quadro P6000 24GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu NVIDIA Quadro P6000 24GB

Az NVIDIA videokártyák a Quadro sorozatból már hosszú ideje őrzik a jó hírnevük elsősorban a profi fejlesztőgárdájuknak köszönhetően, amelynek hála biztosítani tudják a kompromisszummentes teljesítményt még azon 3D alkalmazások esetében is, amelyek a nagyteljesítményű fejlesztőmodellekhez lettek optimalizálva. A Fujitsu NVIDIA Graphics PLUS Quadro P6000 videokártya a legmodernebb technológiájú architektúrával rendelkező Pascal magon alapszik, amely már előre jelzi, hogy a hihetetlenül magas számítási teljesítménye ellenére hihetetlenül energiatakarékos is egyben.

Az NVIDIA Quadro P6000 főbb jellemzői:

  • Alkalmas a fejlesztési szektorba, építészetre, designerek számára, filmgyártásra, egészségügybe
  • Megbirkózik még a komplex modellek létrehozásával és megjelenítésével is
  • 24 GB GDDR5X memória
  • Folyamatos képmegjelenítés 4 monitoron
  • DisplayPort (4×) és DVI (1×) csatlakozók

Hol érvényesül ez a videokártya?

A csúcskategóriás paraméterei és a specifikus tulajdonságai elsősorban az építészek, designerek és a többi hivatásos szakember érdeklődését fogják felkelteni, ugyanis az igazi erőssége a 3D jelenetek fotorealisztikus megjelenítése. A maga érvényesülését megtalálja a film- és videógyártásban is vagy éppen az egészségügyben, ahol az új AXE könyvtáraknak köszönhetően terebélyes adatmennyiséget képes megjeleníteni az ultrahangos vizsgálatokról. A 24 GB GDDR5X memória és a 384 bites cache jelenléte lehetővé teszi a nagy virtualizációkon, analitikai és szimulációs projekteken történő felhasználását is.

Hihetetlen teljesítmény és kiváló használhatóság

A 3840 CUDA mag elképesztő ereje még az összetett jeleneteket is tökéletesen jeleníti meg eddig nem tapasztalt részletgazdagság mellett, amelynek köszönhetően a videokártya az előző generációhoz képest egy lépéssel előrébb jár. Az NVIDIA Quadro a modern 3. generációs PCI-E x16 buszokhoz lett tervezve, és a DisplayPort 1.4 álatal akár 4 db munkamonitor is rácsatlakoztatható egyidejűleg, és élvezheted a nagyfelbontású képet. Így biztos lehetsz abban, hogy egyetlen apró részlet sem fogja elkerülni a figyelmed. Hála a Quadro Sync II, NVIDIA nView és a Mosaic szinkronizációs technológiáknak, a munka minden monitorododon maximálisan gördülékenyen és gyorsan fog menni.

 

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA Quadro P6000
Stream processzorok száma 3 840×

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Professzionális

Memória

RAM memória mérete 24 GB
Memória típusa GDDR5X

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI
Kimenetek száma 5

Technológia

Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív

Fogyasztás

TDP fogyasztás 250 W
Kód:  TF935a26
Termékszám:  S26361-F2222-L604
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20