Oldal frissítése

FRACTAL DESIGN

Fractal Design gyártói oldal

Fractal Design: A számítógép nem csak technológia

A svéd Fractal Design több mint 10 éve foglalkozik csúcsminőségű számítógép-alkatrészek fejlesztésével és gyártásával. Kínálatukban egyaránt megtalálhatók egyszerűbb számítógépekbe, és erős gamer konfigurációkba szánt hatékony felszerelések, megbízható lég- és vízhűtéses rendszerek, amelyek a legtöbb alaplappal kompatibilisek, valamint egy sor különböző méretű számítógépház is. A tuningolás szerelmesei pedig még kifejezetten a túlhúzás támogatására kialakított, speciális PC házakat is találhatnak náluk.

Fractal Design számítógépházak

Stílusos Fractal Design számítógépházak

A Fractal Design házak széles választéka bármely PC számára kiváló alapot jelenthet. A Big Tower számítógépházak robusztus felépítésűek, tágas belső terükben pedig bármely csúcshardver, valamint akár vízhűtés is elfér. A kisebb, de elegáns Midi és Mini Tower, illetve a Mini-ITX házakkal helyet takaríthatunk meg az irodában. A belső részek por elleni védelmére a Fractal Design számítógépházak ventilátorait porszűrőkkel is ellátták.

Erős Fractal Design vízhűtés

A nagy teljesítményű Fractal Design vízhűtéses rendszereket erős igénybevételre tervezték, és kompatibilisek mind az AMD és Intel processzorokkal, mind pedig a legtöbb alaplappal. Beszerelésük egyszerű, bárki meg tudja csinálni. Kipróbált technológiák, és csúcsminőségű anyagok használatának hála, a Fractal Design vízhűtései nagyon halk működéssel és extrém hűtési teljesítménnyel büszkélkedhetnek. A tökéletes hőelvezetés érdekében a vízpumpát réz kontakt bevonattal látták el, a hosszú élettartamot pedig kerámia csapágyak biztosítják.

Fractal Design vízhűtés
Fractal Design PC tápegység

Elegendő energia a Fractal Design tápegységekkel

A Fractal Design PC tápegységei csendes munkaállomások, és erős gamer gépek számára egyaránt megfelelők lehetnek. A 80 PLUS Gold minősítés garanciát jelent a teljes terhelés esetén is 80% feletti teljesítménykihasználásra. A sebességszabályozós, 120 mm-es hűtőventilátor minden körülmények között biztosítja a tápegység csendes, és problémamentes működését. A Fractal Design PC tápegységek teljesítménye a kisebb igényű felhasználóknak szánt 450 W-ostól, a gamer gépekbe szánt, erőteljes 750 W-osig terjed.

Mindig optimális hőmérséklet a Fractal Design PC hűtőknek köszönhetően

A megbízható Fractal Design processzor- és számítógépház-hűtő ventilátorok még teljes terhelés alatt is optimális hőmérsékleten tartják a gépet. A Fractal Design ventilátorok tökéletes designja, nagy teljesítménye és alacsony zajszintje minden felhasználót elégedettséggel tölthet el. Attól függően, hogy mire szeretnénk használni őket, választhatunk a Fractal Design hosszú élettartamú univerzális, vagy éppen specializált, a számítógépházon belül egy adott légáramlás-irányultságot biztosító ventilátorai közül.

Fractal Design léghűtés
Paraméterek módosítása
155 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15