Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek

Ezen az oldalon találod a(z) TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek - GPS navigáció
TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 7
Jó napot kívánok. Nemzetközi áruszállításban dolgozok több mint egy éve használom a tom-tom 6250 profesional gps-t. Azt szeretném kerdezni hogy hogyan lehet beállítani hogy tervezéskor az egyszerű és gyors utat tervezze és ne kerülje az autópályát a forgalmi dugók véget. Többször próbáltam beállítani de nem sikerült. Sajnos sok esetben pár perc dugó végett egyet gondol és újból tervez.
1 hete használom a készüléket, csak címet ismeri a navigáció, bármilyen cég nevét beírom, nem találja, Mi lehet a probléma?
Tisztelt Hölgyem, Uram! Azt szeretném megtudni, hogy mit jelent a készülék leírásában szereplő "Cseh Köztársaság" kitétel? Úgy tudom, a készülék Európa térképét tartalmazza, illetve az letölthető rá. Úgy tudom, hogy a nyelv is választható: többek között magyar/angol. A "Cseh Köztársaság" kitétel vajon akkor mit jelenthet? Részletesebb cseh térképet? Előre is köszönöm szépen a válaszát! Üdvözlettel, Szentimrei Gergely

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15