Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek

4,8 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek

A TomTom GO 6250 EU LIFETIME GPS navigáció ezen márka legmodernebb berendezései közé tartozik. Kifejezetten teherautókhoz és autóbuszokhoz tervezték. Amellett, hogy széles körű navigációs funkciókkal látták el, egy SIM-kártyát is magába foglal. Ennek köszönhetően maximálisan pontos forgalmi adatokat érhet el egész Európa területén. Így teljesen elkerüli a drága roaming díjak fizetését, amelyeket okostelefon használata esetében fizetne. Ennek köszönhetően például a nyári horvátországi utazás alatt elkerülheti a legnagyobb közlekedési dugókat, így sok időt takaríthat meg, és megkímélheti az idegeit. 

A TomTom GO 6250 EU LIFETIME főbb jellemzői

  • 6"-os képátlójú átlátható érintőképernyő
  • Autóbuszokhoz és teherautókhoz tervezték
  • A GPS TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME kompatibilis a Siri és a Google Now funkciókkal
  • Beépített SIM-kártya a TomTom Traffic ingyenes adatforgalmához
  • Sávnavigáció
  • A parkoló asszisztens segít a parkolásban
  • Mellékelt aktív mágneses tartóval
  • Életre szóló Sebességmérő radarok szolgáltatás

A TomTom GO 6250 EU GPS navigáció lehetővé teszi a gyors útvonaltervezést

A TomTom GO 6250 navigáció készen áll a TomTom MyDrive okostelefonokra szánt alkalmazással való együttműködésre. Itt előre elkészítheti a tervezett útvonalat. Amint bekapcsolja a navigációt az autóban, abban a pillanatban megtörténik a tervezett útvonalak szinkronizálása. Pontosan ugyanúgy, mint utazás közben, amikor a közlekedési információkat frissíti valós időben. Átlagosan csupán 10 MB adatot használ fel a mobilinternetéből.

Térkép adatok ingyen, örökre

A GO 510 megvásárlásával éltre szóló hozzáférést kap a TomTom Traffic szolgáltatáshoz, amelynek köszönhetően a készülék élettartama alatt használhatja a valós idejű közlekedési információkat. Továbbá életre szóló engedélyt kap a Világtérképek szolgáltatás használatára, amelyben telepítheti és frissítheti a térképeket a világ minden tájáról, extra költség nélkül. Életre szóló engedélyt kap továbbá a Sebességmérő radarok szolgáltatás használatára, melyben világszerte pontosan rögzítve vannak a sebességmérők.

Összkomfortos TomTom GO 6250 Professional GPS navigáció

Már több éve tilos telefonálni vezetés közben. Szerencsére a TomTom GO 6250 navigáció abszolút eleganciával oldja meg ezt a helyzetet. Ugyanis erős mikrofonnal és hangos hangszóróval van ellátva. Elég Bluetooth-on keresztül kapcsolatot teremteni az okostelefonjával, és a navigáció képernyőjén láthatja, hogy ki hívja Önt. A telefonja így egész időn át biztonságos helyen lesz, és az akkumulátorát is kíméli.

A csomag tartalma

  • TomTom GO 6250 Professional
  • Aktív mágneses tartó
  • Tapadókorong
  • Teherautóba szánt töltő és USB kábel a számítógéphez
  • Dokumentáció
 

Paraméterek

Méret

Szélesség 162,9 mm
Magasság 105,6 mm
Mélység 18,6 mm

Tömeg

Tömeg 262 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Teherautó, Autóbusz

Tulajdonságok

Kijelző mérete 6 " (15,24 cm)
Maximális felbontás 800 × 480 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 32 GB
Belső memória 16 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Beépített SIM kártyával
Közlekedési információk fogadása Rádióhullámok (RDS-TMC)

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Kanári-szigetek, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Madeira, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Lokalizáció

Jelentési nyelv Angol, Cseh, Francia, magyar, Német, Lengyel, Spanyol
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia, Lengyel, Spanyol, Olasz, Horvát, Bolgár, Észt, Török, Litván, Lett, Görög, Dán, Finn, Norvég, Portugál, Svéd

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  PP599g
Termékszám:  1PL6.002.12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20