Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray

Ezen az oldalon találod a(z) Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray - Hangsegéd
Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray
Megszűnt
Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 9
Az amazon echo hangfalamon ezt a problémát írja ki az applikáció (you arra not eligible to enable this skill due to Geographical restrictions) erre mi a megoldás ?
Üdv érdeklődnék hogy tud e magyarul ? Egyik ismerősömnek van és tetszik de az ővé angolt meg németet ért/ beszél. Köszönöm a választ.
Akkkor most nem lehet megmondani biztosra,hogy milyen töltőjű? :D

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10