Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray

-26%
21 490 Ft
15 990 Ft
12 590 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray

Az Echo Dot már az Amazon harmadik generációs okos otthoni asszisztense. Ez az okos hangvezérlő a korábbi modell minden funkcióját a magának tudhatja, az elrendezés is szinte ugyanaz, miközben a formatervezés és a hangzás hatalmas változásokon ment keresztül. Ahogy az Amazon Echo Dot előző generációja esetében, ez a készülék is az Alexa nevű mesterséges intelligenciával és hangvezérléssel játszik le zenét, vezérli az otthoni eszközöket, kezdeményez hívásokat, olvassa fel a hangoskönyeket és csinál még sok mást. Emellett továbbra is lehetőség van zenéid streamelésére az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és a hasonló szolgáltatásokon keresztül. A továbbfejlesztett hangszórók gazdagabb és erőteljesebb hangzást tesznek lehetővé. 

Az Amazon Echo Dot 3. generace Heather Gray okos otthoni asszisztens

  • Továbbfejleszett (1,6") hangszóró és formatervezés
  • Hangvezérlésű asszisztens  Alexa mesterséges intelligenciával
  • Kompatibilitás több mint 60000 eszközzel
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat 2,4 GHz és 5 GHz sávszélességgel
  • Bluetooth és 3,5mm audio jack
  • Hangvezérlés
  • Mobil applikációval történő zökkenőmentes együttműködés
  • Intuitív vezérlés
  • Méretek: 99 × 99 × 43 mm

Az Amazon Echo Dot 3. generációja egyszerűbbé teszi az életedet

Alexa egyre okosabbá válik és új funkciókkal gyarapszik – mostantól nyomon követi a napi tevékenységeidet, játszani hív, stb. Több mint 50,000 funkcióval és paranccsal rendelkezik. Ám Alexa még így is tovább bővíthető és frissíthető. A mesterséges intelligencia a 3. generációs Amazon Echo Dot Heather Gray-nek köszönhetően gyakorlatilag az otthonod minden helyiségében jelen lehet. Echo Dot-odat könnyedén párosíthatod egy másikkal, vagy akár Bluetooth hangszóróval, de akár a 3.5 mm-es jack csatlakozó segítségét is igénybe veheted. Természetesen a hangvezérlő 2.4 GHz-en és 5GHz-en is támogatja a WiFi-kapcsolatot.

Az Alexa asszisztens minden kívánságodat teljesíti

A 3. generációs Amazon Echo Dot Heather Grey és az Alexa mesterséges intelligencia használatával nagyban megkönnyítheted a mindennapi életedet – beállíthatod az ébresztőórádat és a figyelmeztetéseket, valamint létrehozhatsz új feladatokat és emlékeztetőket a szerveződben. Egy egyszerű paranccsal pedig az aktuális időjárásnak és a híreknek is utánanézhetsz. Alexa lehetőségei szinte határtalanok, így minden kívánságodat képes teljesíteni. Az Amazon Echo Dot Heather Gray kompatibilis több mint 60,000 SmartHome eszközzel, beleértve a világítást, a termosztátot, a TV-ket és még sok mást.


4,8
53 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet

Hang lokalizáció: AT/DE

Kód:  AME1018f
Garancia: 24 hónap
WEB15