Oldal frissítése

FOREO UFO Mini menta

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

FOREO UFO Mini menta

Forradalmi technológia fényes és tiszta arcborra. A FOREO UFO Mini Pénzverde a legújabb intelligens arcmaszk, amely illeszkedik minden kézitáskába.A FOREO UFO, a világoszöld színű, pontosan kezelje az arcát egy koreai maszk mindössze 90 másodperc alatt, ami általában 20 percig tart. A készülék ötvözi a hiperinfúzió technológiáját (fűtés, hűtés és impulzus T-Sonic) a LED fényterápiával, így a tisztítás többfunkciós, professzionális otthoni ápoló szerszám. Mindegyik kezelés a hőmérséklet és az impulzus intenzitás gondosan kiválasztott kombinációját tartalmazza a maximális hatás eléréséhez és a nyugtató arcmasszázshoz.

A FOREO UFO Mini Mint tisztító készlet főbb jellemzői

  • Forradalmi tisztító készlet utazási változatban 360 ° -os arckezeléshez
  • Egy modern dizájnú eszköz, egy repülő UFO lemez formájában, világoszöld színben
  • Alkalmazzon koreai maszkot mindössze 90 másodperc alatt
  • Kiváló bőrápoló eredményeket biztosít és hatékonyan regenerálja az arcot
  • Előre programozott programok számos bőrhiány megoldására
  • A készülék 100% vízzáró
  • A FOREO UFO töltődik USB-n keresztül
  • Kapcsolódás mobil alkalmazáshoz az eljárások egyszerű áttekintéséhez

Többszörös terápia

Termikus terápia - Az UFO felmelegíti az arcbőrt, lágyabbá és folyékonyabbá teszi, a pórusok könnyebben nyithatóak és a maszk mélyebben hajthatók végre.
Krioterápia - A hűtési funkció növeli és formálja a bőrt, csökkenti a duzzanatot, gyorsítja az aknegyógyulást és csökkenti a gyulladás kockázatát.
Fototerápia - Az RGB LED-ek (vörös, kék és zöld) használatával történő megvilágítás számos különböző előnyben részesíti a bőrt. A piros szín eltávolítja az öregedés jeleit, és elősegíti a kollagént. A zöld szín világosodik és egyensúlyba hozza a bőr tónusát. A kék fény elpusztítja az akne okozó baktériumokat, és elősegíti a megfelelő vérkeringést.
A Pulzace T-Sonic - technológia segíti a hatóanyagok jobb befogadását a bőrbe, és kellemes arcregeneráló masszázst is nyújt.

FOREO maszkok

A FOREO UFO Mini Mint bemutatja a FOREO maszkot, amely egynél több fajta, és mindegyiket más bőrkezelési célokra szánják. A maszkok alkalmazása nagyon egyszerű. A FOREO UFO óvatosan csúszik az arc minden centiméterére, és aktiválja az exkluzív koreai maszkok legfontosabb összetevőit, amelyek lágy mikroszálas anyagból készültek, amelyek gyógynövényes és gyümölcskivonatokkal, koncentrált növényi olajokkal vagy természetes virágvízzel vannak a legintenzívebb élményért. Az UFO-okat az okostelefonhoz csatlakoztatva intelligens mobilalkalmazásokat használhat az egyedi bőrkezelések kezelésére.

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás
Kód:  FOUFO003
Termékszám:  F4347
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10