Oldal frissítése

FOREO

foreo

FOREO

A FOREO egy svéd cég, amely bőr- és szájápolási eszközöket és termékeket gyárt. A számtalan szabadalmaztatott megoldásnak köszönhetően a FOREO termékek szinte minden bőrtípusnál használhatóak mind nők, mind férfiak számára. A FOREO kínálatában megtalálhatóak például a LUNA arctisztító kefék, a BEAR arcfeszesítő készülékek és az ISSA fogkefék.

foreo luna

FOREO LUNA arctisztító kefék

A FOREO LUNA tisztító kefe a mindennapi bőrápoláshoz ajánlott. Hipoallergén, nem porózus szilikonból készült, és a kialakítása révén könnyen kezelhető. A bőrt percenkénti 8000 pulzálással tisztítja. Ez a pulzálás eltávolítja az elhalt bőr, a szennyeződések és a különféle zsírok maradványait. Ezt követően a bőr kisimul, ragyogóbb és fiatalabb lesz. A FOREO LUNA bőrtisztító kefe többféle változatban készül és egyaránt alkalmas nők és férfiak számára is.

FOREO ISSA fogkefék

A FOREO ISSA fogkefe kíméletes a fogínyhez, de hatékony eszköz a lepedék és a fogkő elleni küzdelemben. Nem porózus szilikonból készül, így gyengéd, hatékony és megakadályozza a baktériumok lerakódását. A tökéletes tisztítást a szónikus pulzáló technológia, a Sonic Pulse és a 3D fej biztosítja. A FOREO ISSA Mini fogkefe a 5 év feletti gyermekeknek ajánlott. Jól illeszkedik a gyermekfogakhoz és hangulatjelekkel jelzi a tisztítás helyességét.

foreo issa
foreo ufo

FOREO UFO Bőrmegújító arcmaszk

Az intelligens FOREO UFO maszk egyedi koreai recepteket ötvöz hat bőrápoló technikával. A maszk 90 másodperc alatt aktiválódik és olyan mély kezelésben részesíti bőrödet, mint amit a szalonokban kapsz. Kényeztesd bőröd a luxus FOREO UFO-val és élvezd a hidratált bőr bársonyosságát minden használat után. A Maszkok kinálatunkból válaszd ki a számodra leginkább megfelelőbbet.

FOREO BEAR arcfeszesítő készülék

Kényeztesd bőrödet azonnali facelift kezeléssel az otthonod kényelméből. Az egyedülálló, nem invazív FOREO BEAR készülék feszesít és tonizál, minimalizálja a ráncokat, puhává és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A mikroáramos technológia teljesen biztonságos egy speciális vezető FOREO szérum használata révén. Kombinációjuk hatékonyan feszesíti az arc és a nyak mind a 69 izmát, miközben előkészítik a bőrt a további kozmetikai termékek felszívására.

foreo bear
Paraméterek módosítása
1 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10