Oldal frissítése

FOREO tökéletes kép

Kiegészítők a termékhez

FOREO tökéletes kép

A FOREO Picture Perfect tisztítókészlet két forradalmian új FOREO eszközt tartalmaz egy csomagban - FOREO UFO és FOREO LUNA Mini 2. Az első ilyen UFO tisztítókészlet a hiperinfúziós technológiát (fűtés, hűtés és pulzáló T-Sonic) ötvözi a professzionális kezelésre szolgáló LED-fényterápiával. . USB-vel van feltöltve és 100% -ban vízálló. A FOREO LUNA Mini 2 tisztítókészlet egy háromzónás szilikon bőrkefe T-Sonic technológiával. Ellenáll a baktériumok felhalmozódásának, így akár 35-szer higiénikusabb is, mint a nylon sörtékkel ellátott standard hangkefék. Mindkét tisztítószer kompakt, modern kialakítású és vonzó világos rózsaszínű.

A FOREO Picture Perfect főbb jellemzői

  • FOREO ajándékkészlet a tökéletes bőrtisztításhoz
  • A FOREO Picture Perfect tartalmazza a FOREO UFO-t és a FOREO LUNA Mini 2-t
  • Professzionális arcbőrkezelés percek alatt
  • Tökéletes bőrtisztítás és tisztítás
  • A FOREO UFO hiperinfúziós technológiát kínál fényterápiával
  • A FOREO LUNA Mini 2 akár 99,5% -át eltávolítja a szennyeződéstől és a faggyaltól
  • Csomagolt egy ajándékdobozba

FOREO UFO

Az UFO a világ legmodernebb intelligens arcmaszkja, amelynek célja, hogy kedvenc 20 perces koreai maszkja valódi öröm legyen. Egyesíti az aktivált UFO-maszkokat a T-Sonic hiperinfúziós technológiával (fűtés, hűtés és pulzálás) és a LED-es fényterápiát, hogy otthoni profi módon kezelje. A melegítés megnyitja a pórusokat, a T-Sonic pulzálás az aktív összetevőket a bőrre hozza, és a krioterápia bezárja az aktív összetevőket a bőrben, ugyanakkor meghúzza a bőrt.

FOREO UFO hiperinfúziós technológia

Az UFO-k napi néhány pillanatra elvisznek a saját világába egy olyan technológiával, amely lenyűgöző eredményeket nyújt, miközben az érzékeinek egyedi élményt nyújt. Az UFO Hyperinfusion Technology kihasználja a bőr természetes hő- és hőreakciójának előnyeit, valamint az egyedülálló T-Sonic pulzációt, amely biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki minden maszk alkalmazásából.

FOREO LUNA Mini 2

A forradalmian új LUNA mini 2 tisztítókefe regenerálja a fáradt és szennyezett bőrt, ugyanakkor az egyedi lágy szilikon kialakításának köszönhetően nagyon gyengéd és irritálja a bőrt . A LUNA mini kefekezeléshez naponta kétszer csak annyit kell tennie, hogy friss, ragyogó és sima megjelenést kapjon.

A T-Sonic hatékony hangimpulzusa

A LUNA mini 2 Trinity arckefe most 50% -kal nagyobb és lágyabb szilikonból készül, így kényelmesebb, minden bőrtípusra alkalmazható tisztítás érhető el. Válasszon a nyolc intenzitás közül, és derítse ki a bőrének legmegfelelőbbet. A T-Sonic hangos pulzáció egyedülálló képességet biztosít a szennyeződés és a faggyú akár 99,5% -ának eltávolítására a bőréről. Ezenkívül kezelik a smink maradványait és az elhalt bőrsejteket is, és enyhítő hámlasztást tesznek lehetővé bőrirritáció nélkül.

A csomag tartalma:
FOREO UFO
FOREO LUNA Mini 2

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás
Kód:  FORDS769
Termékszám:  F076A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10