Oldal frissítése

FOREO Micro-Foam Cleanser 20 ml

3,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 140 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 3 980 Ft/db

FOREO Micro-Foam Cleanser 20 ml

Az arctisztítási rutinod tökéletesítése érdekében próbáld ki a Foreo Micro-Foam Cleanser termékét. A lenyűgöző ragyogást biztosító krém mikrohabbá alakul a Luna R-Sonic készülék pulzálásának vagy az ujjak gyengéd masszírozásának hatására. Ezáltal mélyen megtisztítja a pórusokat és eltávolítja a felesleges faggyút. A bőr puha, gyengéden ápolt és egészséges megjelenésűvé válik. Az aminosavakkal és E-vitaminokkal dúsított összetételének köszönhetően a bőr egészségesen hidratált és védett lesz, még leöblítés után is. A tisztítókrém dermatológiailag tesztelt, nem tartalmaz szulfátokat, szilikonokat vagy parfümöt, és minden bőrtípusra ajánlott. A gyengéd összetétel lehetővé teszi a napi kétszeri használatot.

A Foreo Micro-Foam Cleanser arctisztító főbb jellemzői

  • Foreo Micro-Foam Cleanser arctisztító
  • Masszírozással mikrohabzású arctisztítóvá válik
  • Aminosavakat és E-vitamint tartalmaz
  • Mélyen és mégis gyengéden tisztítja a pórusokat
  • Szulfát-, szilikon- és parfümmentes
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Az arctisztító krém minden bőrtípusra ideális

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű krémet nedves bőrre és dolgozd el a Luna készülékkel vagy masszírozd be azt az ujjbegyekkel. Öblítsd le az arcod vízzel, törölközz meg gyengéd, paskoló mozdulatokkal.
Összetétel:

Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-150 Distearate, Olive Oil PEG-7 Esters, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Polyquaternium-7, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Portulaca Oleracea Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Hexylene Glycol, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Sodium Benzoate, Propanediol, Pullulan

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Termék típusa

Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  FORMF342
Termékszám:  F9342

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20