Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FOREO LUNA Mini 2 tisztító kefe arcbőrre, fuchsia

4,8 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez

FOREO LUNA Mini 2 tisztító kefe arcbőrre, fuchsia


2 perces arctisztítás reggel és este, és a bőröd megfiatalodik

A Foreo Luna Mini 2 szónikus tisztítókészlet a mélytisztítás minden előnyét kínálja egy kompakt csomagolásban. Csupán két percnyi használattal reggel és este egészséges megjelenésű, friss arcbőrt kapsz. A szónikus kefe feljavított változata kétszer erősebb telhesítménnyel és nyolc impulzus-intenzitás fokozattal rendelkezik. A készülék a forradalmi T-Sonic tisztító technológiát kombinálja az új, optimalizált dizájnnal a hatékonyabb és mélyebb arctisztításhoz. A készülék ma már nagyobb tisztító felülettel és hosszabb, puhább szilikon pontokkal rendelkezik. A 8000 T-Sonic impulzussal percenként hatékonyan eltávolítja a bőrön található szennyeződések és make-up maradékok 99,5%-át. Ugyanakkor eltávolítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a pórusok kialakulását és javítja az arckrémek felszívódását is. Használata után a bőröd ragyogó és puha lesz.


Balení čisticí sady FOREO LUNA Mini 2 Fushia

A FOREO LUNA Mini 2 Fushia legfontosabb jellemzői

  • Feljavított, három zónás bőrtisztító kefe arcbőrre, minden bőrtípusra
  • Finom szilikon érintőpontokkal
  • 8 sebesség-intenzitással
  • T-Sonic technológia 8000 impulzussal percenként
  • Nincs szükség cserélhető kefefejekre
  • 1 óra töltés után akár 300 használatra is képes
  • Könnyű tisztítás
  • 35 × higiénikusabb, mint a nylon tisztítókefék
  • Könnyű, és könnyen szállítható a lezárható vezérlőelemekkel
  • Teljesen vízálló

A higiénikus szilikon megtisztítja a száraz és a zsíros bőrt is

A Foreo Luna Mini 2 felülete három részre oszlik. Az egyik oldalon sűrű és vékony pontok találhatóak, amelyek megtisztítják a száraz és érzékeny bőrt, míg a csúcson lévő pontok a bőr egy konkrét pontjára összpontosulnak. A készülék hátulján lévő szélesebb érintőpontok kellemesen megtisztítják és felfrissítik a zsírosabb bőrt. A tisztító biztonságos, hipoallergén és sima szilikonból készült, amely akár 35-ször higiénikusabb, mint a hagyományos nylon sörtéjű tisztító kefék. A nem porózus felülete rendkívül ellenálló a baktériumokkal szemben, emellett vízálló is, és nagyon könnyen karbantartható.


Hogyan kell használni az Foreo Luna Mini 2-t?

Nedvesítsd be az arcod és a Foreo Luna Mini 2 tisztító készüléket, majd vidd fel az arcodra az arctisztító krémet. Egy percig finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozd át az arcod a készülékkel, majd öblítsd le, szárítsd meg, és kezeld arckozmetikumokkal.

Čisticí sada FOREO LUNA Mini 2 Fushia se dobíjí přes USB

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Típus

Típus Kefe

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Intenzitás beállítása

Csomag tartalma

Csomag tartalma Feltét, Töltőkábel

Méretek

Magasság 80,7 mm
Szélesség 77,6 mm

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás
Kód:  FOR030
Termékszám:  F3401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15