Oldal frissítése

FOREO LUNA arctisztító kefe Magenta

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

FOREO LUNA arctisztító kefe Magenta

Mindenki kellően ápolt, tökéletesen sima, szennyeződésektől mentes bőrre vágyik. A simító hatású FOREO LUNA szónikus tisztító készülék használata mellett az arcbőre tisztább és ragyogóbb lesz. A szofisztikált T-Sonic technológia mélyen és gyengéden tisztít, továbbá az anti-aging effekt segít csökkenteni a finom ráncok előfordulását. A bőrtisztító kefe az összes bőrtípusra alkalmas. A finom érintkezési pontok tisztítják a bőrt, a tökéletes formatervezésnek köszönhetően pedig mindenkit az első látásra lenyűgöz. Kényeztesse arcbőrét, rendszeres használat mellett bőre fényesebb, tisztább és ragyogóbb lesz.

A FOREO LUNA előnyei

  • Mélyen tisztít és ragyogást biztosít
  • Megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket, make-up és faggyúmaradványokat
  • Eltávolítja a bőr száraz részeit
  • Csillapítja a mindennapos igénybevétel által okozott hibákat
  • Az összes bőrtípusra alkalmas
  • Öregedés elleni effektus az erős és rugalmasabb bőrért
  • Tökéletes formatervezésű design kompakt csomagolásban, amely kényelmesen illeszkedik a tenyérbe
  • Percenként akár 8000 impulzus
  • Vízálló és erősen rezisztens a baktériumok ellen
  • Hosszú élettartamú, amikor teljesen fel van töltve
  • Hipoallergén, higiénikus és biztonságos, nem mérgező anyagból készült

Egyedi és forradalmi T-Sonic technológia

Az innovatív T-Sonic technológiának köszönhetően effektíven tisztít, mégis kíméletes a bőrrel. A technológia alapja a transzdermális szónikus pulzálás. A lágy szilikon érintkezési pontok és a percenkénti 8000 impulzus gondoskodik a lágy és mély tisztításról. A T-Sonic technológia játszva elbánik a make-up maradványokkal és szennyeződésekkel, eltávolítja az elhalt sejteket, csökkenti a pórusok előfordulását és javítja a kedvenc bőrápoló termékeid felszívódását. Az kefe hátsó részének alacsonyabb frekvenciájú pulzálása az anti-aging effektus miatt csökkenti a finom ráncok előfordulásának esélyét, egyúttal feszesebbé, finomabbá és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Garantált minőség svéd

A FOREO LUNA a svéd FOREO cég műhelyéből származik, amely szájhigiénás és szépségápolási berendezések gyártására szakosodott. Puha, biztonságos és hipoallergén szilikonból készült, amely 35× higiénikusabb, mint a hagyományos, nylon sörtés tisztító kefék. Az egyszerű karbantartás, baktériumokkal szembeni erős ellenállás és a tökéletesen vízállóság teszi a FOREO LUNA-t piacvezetővé. Ezen felül soha nem kell cserélnie a kefefejet. Minden teljes feltöltés akár 450 alkalmazást bír ki.

Könnyen használható a tiszta bőr

A készülék használata nagyon egyszerű. Nedvesítsd be az arcod és alkalmazd a kedvenc tisztító készítményedet. Most már a FOREO LUNA elvégzi a munka nehezebb részét. A benedvesítés után kapcsold be, és élvezd a körkörös mozdulatokat az arcodon. Végezetül kapcsold be az anti-aging módot, és használd a készülék hátsó felét azokon a helyeken, ahol nagyobb eséllyel alakulhatnak ki ráncok. Ajánlott reggel és este is használni 2 percig: 1 perc bőrtisztítás + 1 perc a bőr simításáért.

 
Kód:  FOR066
Termékszám:  F4695

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05