Oldal frissítése

FOREO korlátlan kiadás

Kiegészítők a termékhez

FOREO korlátlan kiadás

Élvezze a hat hónapot a nagy ajándékdobozban lévő arcmaszkok intelligens tisztítókészleteivel. UFO formák és LUNA mini 2 formák. Vásároljon korlátlan tisztítókészlet formákat. A 184 koreai maszk öt különféle típust kap, plusz a mini UFO tisztítókefék formáit ingyen. A maszkok gazdag választékával, egy speciális korlátozott csomagban, a KORLÁTALKOS EDITION SMART MASK SET-ben, minden nap élvezheti a bőr első osztályú szalonkezelését. A készlet textil arcmaszkokat tartalmaz a FOREO UFO / UFO mini kefékhez a száraz, rugalmas és érett bőr számára.

A FOREO Unlimited Edition főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet a FOREO UFO és a FOREO UFO mini kefék tisztításához
  • Speciális csomagolás KORLÁTLAN EDITION SMART MASK SZETT a tökéletes bőrtisztításhoz
  • 184 arcmaszkot tartalmaz (5 típus) + FOREO UFO mini tisztítókefe ingyen
  • Átfogó bőrápolás minden nap
  • FOREO tisztítómaszkok táplálkozáshoz, hidratáláshoz és ragyogáshoz
  • A forradalmian új FOREO UFO mini alkalmas utazásra
  • Csomagolt egy ajándékdobozba

Gazdag választékú arcmaszkok

Az ajándékkészletben a FOREO ötféle textil arcmaszkot készített , amelyek felhasználhatók a FOREO UFO és a FOREO UFO mini tisztítókefékben. A FOREO Unlimited Edition tartalmazza a Make My Day (ragyogó, hidratáló és tápláló), Glow Addict (ragyogó, hidratáló és gazdagító), H2Overdose (száraz, hidratáló, nyugtató és tápláló maszk), Youth Junkie (hidratáló és tápláló bőr) ránctalanító maszkot. száraz és érett bőr, Call It and Night Mask (tápláló és revitalizáló arcmaszk lefekvés előtt).

Gyakorlati segítő FOREO UFO mini

Az UFO mini a világ legfejlettebb intelligens tisztítókefe, amelynek célja, hogy kedvenc 20 perces koreai maszkja valódi öröm legyen. Egyesíti az aktivált UFO-maszkokat a T-Sonic hiperinfúziós technológiával (fűtés, hűtés és pulzálás) és a LED-es fényterápiát, hogy otthoni profi módon kezelje. A melegítés megnyitja a pórusokat, a T-Sonic pulzálás az aktív összetevőket a bőrre hozza, és a krioterápia bezárja az aktív összetevőket a bőrben, ugyanakkor meghúzza a bőrt.

Hiperinfúziós technológia FOREO UFO mini

A FOREO UFO mini kompakt tisztító minden nap néhány pillanatra elviszi a saját világába a technológiával, amely lenyűgöző eredményeket nyújt, miközben az érzékeinek egyedi élményt nyújt. Az UFO Hyperinfusion Technology kihasználja a bőr természetes hő- és hőreakciójának előnyeit , valamint az egyedülálló T-Sonic pulzációt, amely biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki minden maszk alkalmazásából.

A készlet tartalmazza:
8 × 7 db FOREO UFO / UFO mini maszk Make My Day
8 × 7 db FOREO UFO / UFO mini Hívja éjszakai maszknak
4 × 6 db FOREO UFO / UFO mini maszk izzó rabja
4 × 6 db FOREO UFO / UFO mini maszk H2Oddózis
4 × 6 db FOREO UFO / UFO mini ifjúsági maszk
1 × FOREO UFO mini tisztítókefe

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás
Kód:  FORDS431
Termékszám:  F043A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10