Oldal frissítése

Nedves/mosott kávéfeldolgozási módszer

A nedves vagy mosott módszer azzal kezdődik, hogy a babról közvetlenül a betakarítás után, a szárítás előtt eltávolítják a külső termést és a héjat. Ez az eljárás általában tisztább és frissebb ízű kávét eredményez, hangsúlyosabb savassággal és kiegyensúlyozottabb textúrával. A nedves módszer széles körben elismert, mivel képes kiemelni a kávébab sajátos jellemzőit.

i

Próbálja ki kiválasztott kávénkat, az AlzaCafé-t és élvezze különleges ízét.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20